loader image

Print Options:

ΣΥΜΜΙΚΤΟ ΨΩΜΙ

ΓΕΜΙΣΗ ΤΥΡΟΠΙΤΑΣ

Υλικά:
  Αλεύρι Κίτρινο Θρακιώτικο Χοντρό, 2000γρ.
  Αλεύρι Κίτρινο Θρακιώτικο Ψιλό, 5000γρ.
  Αλεύρι Σίτου Τύπου 70% Μαλακό, 2000γρ.
  Αλεύρι Ολικής Άλεσης 100%, 1000γρ.
  Προζύμι Phil Germe, 100 γρ. (προαιρετικά)
 Ξινή Ζύμη 600 γρ.
 Ελαιόλαδο 150 γρ.
 Αλάτι 200 γρ.
 Μαγιά 160 γρ.
 Νερό 6.400 - 6.600 γρ.
Εκτέλεση:
1

Χρόνος ανάμειξης 8 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 3 λεπτά στη δεύτερη

2

Θερμοκρασία ζύμης 26℃

3

Ξεκούραση ζύμης 20 λεπτά

4

Τεμαχισμός 450 γρ.

5

Μορφοποίηση σε φρατζόλα ή καρβέλι

6

Θερμοκρασία στόφας 32℃

7

Υγρασία στόφας 75%

8

Χρόνος στόφας 50-60 λεπτά

9

Θερμοκρασία Ψησίματος 220°C με ατμό

10

Χρόνος ψησίματος 40 λεπτά

Nutrition Facts

0 servings

Serving size

Pin It on Pinterest

Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.

Απολύτως απαραίτητα cookies

Το αυστηρώς απαραίτητο cookie θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένο ανά πάσα στιγμή, ώστε να μπορέσουμε να αποθηκεύσουμε τις προτιμήσεις σας για ρυθμίσεις cookie.

Στατιστικά

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Google Analytics για τη συλλογή ανώνυμων πληροφοριών, όπως τον αριθμό επισκεπτών στον ιστότοπο και τις πιο δημοφιλείς σελίδες.

Η διατήρηση αυτού του cookie μας επιτρέπει να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας.