loader image

Print Options:

ΣΥΜΜΙΚΤΟ ΨΩΜΙ

ΓΕΜΙΣΗ ΤΥΡΟΠΙΤΑΣ

Υλικά:
  Αλεύρι Κίτρινο Θρακιώτικο Χοντρό, 2000γρ.
  Αλεύρι Κίτρινο Θρακιώτικο Ψιλό, 5000γρ.
  Αλεύρι Σίτου Τύπου 70% Μαλακό, 2000γρ.
  Αλεύρι Ολικής Άλεσης 100%, 1000γρ.
  Προζύμι Phil Germe, 100 γρ. (προαιρετικά)
 Ξινή Ζύμη 600 γρ.
 Ελαιόλαδο 150 γρ.
 Αλάτι 200 γρ.
 Μαγιά 160 γρ.
 Νερό 6.400 - 6.600 γρ.
Εκτέλεση:
1

Χρόνος ανάμειξης 8 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 3 λεπτά στη δεύτερη

2

Θερμοκρασία ζύμης 26℃

3

Ξεκούραση ζύμης 20 λεπτά

4

Τεμαχισμός 450 γρ.

5

Μορφοποίηση σε φρατζόλα ή καρβέλι

6

Θερμοκρασία στόφας 32℃

7

Υγρασία στόφας 75%

8

Χρόνος στόφας 50-60 λεπτά

9

Θερμοκρασία Ψησίματος 220°C με ατμό

10

Χρόνος ψησίματος 40 λεπτά

Nutrition Facts

0 servings

Serving size

Pin It on Pinterest