loader image
Αρχική   ›   Νέα   ›   Αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στον Λίβανο

Αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στον Λίβανο

15/09/2020 | Νέα

Η εταιρεία Μύλοι Θράκης Α.Ε. συνέδραμε στην παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας προς τον λαό του Λιβάνου για την αντιμετώπιση των καταστροφικών συνεπειών των φονικών εκρήξεων στο λιμάνι της Βηρυτού. Η εταιρεία μας ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη και της Ελληνικής Κυβέρνησης ως Μέλος της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ. Συγκεκριμένα, διατέθηκαν 6 τόνοι Αλεύρου Αρτοποιίας και μαζί με το σύνολο της ανθρωπιστικής βοήθειας, η μεταφορά τους πραγματοποιήθηκε μέσω του αρματαγωγού “ΙΚΑΡΙΑ” στις ένοπλες δυνάμεις του Λιβάνου, οι οποίες θα συντόνιζαν τη διανομή στους τελικούς αποδέκτες.

Η αλληλεγγύη είναι ένα σημαντικό συστατικό που εντάσσεται βαθιά στους πολιτισμούς και των δύο χωρών, γεγονός που αποδεικνύει ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες μας, ειδικά όταν είμαστε ενωμένοι.

Ζητήστε μας Τεχνική Υποστήριξη

Το τεχνικό τμήμα των Μύλων Θράκης αποτελείται από καταρτισμένους και έμπειρους τεχνικούς όλων των ειδικοτήτων. Μπορεί να καλύψει πλήρως τις ανάγκες, από ένα μικρό παραδοσιακό φούρνο ενός απομακρυσμένου χωριού μέχρι την πιο μεγάλη βιομηχανία πανελλαδικά.

Pin It on Pinterest