Τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα Αλευριού (World Flour Day), η οποία γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 20 Μαρτίου, η εταιρία μας συμμετείχε φέτος σε κοινωνικές δράσεις στην Εστία και στο Εργαστήρι – Λίλιαν Βουδούρη στις 5 και 6 Μαρτίου.
Οι οργανισμοί αυτοί παρέχουν υπηρεσίες σε άτομα με νοητική αναπηρία και τα βοηθούν μέσα από προγράμματα κατάρτισης να αναπτύξουν γενικές εργασιακές δεξιότητες, ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν σε μια πιθανή ένταξή τους σε θέση εργασίας. Στο πλαίσιο των υπηρεσιών επαγγελματικής απασχόλησης έχουν εργαστήρια όπου τα άτομα με νοητική στέρηση παράγουν με την κατάλληλη καθοδήγηση διάφορα προϊόντα με βάση το αλεύρι, όπως μπισκότα, ζυμαρικά κλπ. Η εταιρία μας προσφέρει τις απαιτούμενες ποσότητες αλεύρων για να καλύψουν τις ετήσιες ανάγκες τους.
Κατά τη διάρκεια των επισκέψεών μας είχαμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά πώς φτιάχνουν τα διάφορα αρτοσκευάσματα και την ικανοποίηση που τους δίνει η δραστηριότητα αυτή.
Τέλος, με χαρά τους προσκαλέσαμε να επισκεφτούν το Baking Academy στο γραφείο μας στην Αθήνα για να παρουσιάσουμε τα προϊόντα μας, ιδέες και συνταγές.
Η ιστορία και οι δράσεις της εταιρίας μας δημοσιεύτηκαν στην ιστοσελίδα worldflourday του Flour World Museum.
Μπορείτε να βρείτε τη σχετική δημοσίευση ΕΔΩ.