Έγιναν σεμινάρια αρτοποιΐας στα:
- ΙΕΚ ΑΚΜΗ
- ΙΕΚ ΞΥΝΗ
- ΟΑΕΔ
- CHEF D’ OEUVRE
1. Έγιναν αναλυτικές παρουσιάσεις που αφορούσαν τον κλάδο του αλεύρου, την εταιρεία μας και αναλυτική επιμόρφωση – εκπαίδευση στις Α’ ύλες της αρτοποιίας & ζαχαροπλαστικής.
2. Επίσης παρουσιάστηκαν οι τελευταίες τάσεις της αρτοποιίας με ειδικά ψωμιά, τα οποία ζυμώθηκαν και ψήθηκαν όχι μόνον παρουσία των φοιτητών αλλά και με συμμετοχή τους στην παραγωγική διαδικασία:
- Dinkel λευκό και ολικής άλεσης, από αλεύρι δίκοκκου σιταριού, το οποίο με βάση τις τελευταίες πανευρωπαϊκές τάσεις λόγω της πιο ήπιας γλουτένης του δίνει πιο εύπεπτα ψωμιά.
- Ωμέγα, με Ω3 λιπαρά οξέα και φολικό οξύ, ιδανικό για να φροντίζουμε την διατροφή και την καρδιά μας τρώγοντας ψωμί.
- Ψωμιά από αλεύρι με φύτρο σιταριού, δηλαδή με ενσωματωμένη την καρδιά του σπόρου, η οποία είναι πλήρης από θρεπτικά συστατικά για να τρέφει το σιτάρι. Παράλληλα δίνει ξεχωριστή γεύση και άρωμα στα τελικά προϊόντα.
3. Παράλληλα δόθηκαν σε όλες τις σχολές δωρεάν σακιά των 25 κιλών για τις εκπαιδευτικές τους ανάγκες κατά την διάρκεια του έτους.