Τεχνική Υποστήριξη
Το Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης Πωλήσεων αποτελείται από καταρτισμένους και έμπειρους τεχνικούς όλων των ειδικοτήτων. Μπορεί να καλύψει πλήρως τις ανάγκες των πελατών μας, από ένα μικρό παραδοσιακό φούρνο ενός απομακρυσμένου χωριού μέχρι την πιο μεγάλη βιομηχανία πανελλαδικά.
Η Ομάδα μας
Νικόλας Παρασκευάς
O Νικόλας Παρασκευάς έχει πτυχίο και μεταπτυχιακό στην Τεχνολογία Τροφίμων από το Α.Π.Θ. Η γνωριμία του με το αλεύρι άρχισε από την αρτοβιομηχανία Cibus – Κατσέλης το 1996, όπου αφού εργάστηκε…
Διαβάστε περισσότερα
σε όλα τα τμήματα παραγωγής, το 2002 έγινε Διευθυντής Παραγωγής. Ξεκίνησε στους Μύλους Θράκης σας τεχνικός σύμβουλος το 2008 και από το 2024 είναι ο Διευθυντής του Τεχνικού Τμήματος. Έχει παρακολουθήσει δεκάδες σεμινάρια σε Ελλάδα και Εξωτερικό. Το 2022 κυκλοφόρησε το πρώτο του βιβλίο με τίτλο “Master Baker”, αρθρογραφεί σε περιοδικά Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής και είναι εισηγητής σεμιναρίων.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6937060254
Χρήστος Τσουμάνης
Γεννημένος στην Πρέβεζα, ξεκίνησε σαν βοηθός αρτοποιείου το 1987 και στη συνέχεια σαν υπεύθυνος παραγωγής σε αρτοζαχαροπλαστεία των Αθηνών. Από το 2001 ως το 2015 ήταν διευθυντής…
Διαβάστε περισσότερα
του τεχνικού τμήματος και των εξαγωγών στην εταιρία Kenfood, ενώ από το 2015 έως και το 2023 εργάστηκε στον Όμιλο Λούλη αρχικά ως προϊστάμενος του τεχνικού τμήματος και στη συνέχεια σαν Key Account Development Technician. Έχει μεγάλη εμπειρία στην παραδοσιακή, βιοτεχνική και βιομηχανική αρτοποιία και ζαχαροπλαστική γνωρίζοντας τις ανάγκες της ελληνικής αλλά και της παγκόσμιας αγοράς. Εντάχθηκε στην ομάδα μας τον Ιανουάριο του 2024.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973777027
Γιάννης Αποστολάκης
Ο Γιάννης Αποστολάκης αφού σπούδασε σαν τεχνίτης αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής στη σχολή ΟΑΕΔ του Γαλατσίου, ξεκίνησε την καριέρα του σε γνωστά αρτοποιεία και ζαχαροπλαστεία των Αθηνών…
Διαβάστε περισσότερα
Αργότερα εργάστηκε σαν pastry chef και υπεύθυνος παραγωγής σε μεγάλα ξενοδοχεία όπως το Royal Myconian Resort & Villa και το Πεντελικόν. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής σε Ελλάδα και εξωτερικό. Από το 2018 είναι μέλος της ομάδας των τεχνικών των Μύλων Θράκης σαν τεχνικός σύμβουλος αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής.
Γιάννης Κατζούρης
Ο Γιάννης Κατζούρης ξεκίνησε στο χώρο της αρτοποιίας σε πολύ μικρή ηλικία το 2005 και στη συνέχεια σπούδασε Αρτοποιία και ζαχαροπλαστική στη σχολή του ΟΑΕΔ Καλαμακίου αλλά και…
Διαβάστε περισσότερα
στην Etoile by Les Chefs. Με προϋπηρεσία 11 χρόνων σε όλα τα τμήματα παραγωγής γνωστών φούρνων της Αθήνας εργάστηκε στην Puratos από το 2016 ως το 2024 σαν τεχνικός σύμβουλος αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σε Ελλάδα και εξωτερικό και από τον Μάρτιο του 2024 εργάζεται στο τεχνικό τμήμα των Μύλων Θράκης σαν τεχνικός σύμβουλος αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6932741127
Χρήστος Δαλάτσης
Ο Χρήστος Δαλάτσης γεννήθηκε στην Γερμανία και η πρώτη του επαφή με την αρτοποιεία ήταν στον Αρτοποιητικό συνεταιρισμό των Φερών το 1992 όπου απασχολήθηκε σε όλα τα τμήματα παραγωγής…
Διαβάστε περισσότερα
Αφού εργάστηκε σαν υπεύθυνος παραγωγής σε αρτοποιεία της Αλεξανδρούπολης δημιούργησε τον δικό του φούρνο στην Αμαλιάδα και αργότερα επιχείρηση παραγωγής φυλλοειδών προϊόντων στην Αλεξανδρούπολη. Βρίσκεται στο αρτοποιείο των Μύλων Θράκης από το 2014 και η κύρια ασχολία του είναι ο αρτοποιητικός έλεγχος όλων των αλεύρων και μειγμάτων που παράγονται, ενώ παράλληλα πραγματοποιεί παρουσιάσεις προϊόντων σε επιχειρήσεις αρτοζαχαροπλαστικής.
Ο δεκάλογος των υπηρεσιών που παρέχει το Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης Πωλήσεων
Προτεραιότητά μας ο έλεγχος
Αρτοποιητικός έλεγχος των παραγόμενων αλεύρων και μιγμάτων, ταυτόχρονα με τον αυστηρό ποιοτικό έλεγχο ώστε να διασφαλιστεί η τήρηση όλων των προδιαγραφών.
Έρευνα & ανάπτυξη
Το Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης Πωλήσεων έχει σημαντικό ρόλο στην έρευνα και ανάπτυξη (R&D) των Μύλων Θράκης, που έχει σκοπό τη συνεχή βελτίωση των προϊόντων αλλά και την μεταμόρφωση νέων ιδεών σε καινοτόμα προϊόντα.
Άμεση τηλεφωνική εξυπηρέτηση
Οι τεχνικοί μας είναι πάντα διαθέσιμοι τηλεφωνικά για παροχή συμβουλών, ιδεών αλλά και βοήθεια στην επίλυση όλων των προβλημάτων παραγωγής. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6937060254
Παρουσία του τεχνικού στο χώρο σας
Όταν η λύση δεν μπορεί να δοθεί εξ’ αποστάσεως, τότε η παρουσία του τεχνικού στο χώρο παραγωγής του πελάτη γίνεται η άμεση προτεραιότητα του τεχνικού τμήματος.
Ενημέρωση
Ενημέρωση των πελατών για νέα προϊόντα και ιδέες και παροχή τεχνικών πληροφοριών και συνταγών, με συχνές επισκέψεις μαζί με τον υπεύθυνο του τμήματος πωλήσεων.
Επιδείξεις παραγωγής
Επιδείξεις παραγωγής και παρουσιάσεις τελικών προϊόντων στην έδρα του πελάτη με τα άλευρα και μίγματα του μύλου.
Αποκλειστικές παρουσιάσεις
Αποκλειστικές παρουσιάσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες του πελάτη στο baking academy Αθήνας – Θεσσαλονίκης – Αλεξανδρούπολης.
Ενημερωτικά σεμινάρια
Ενημερωτικά σεμινάρια που περιλαμβάνουν θεωρία και πράξη, σε σχολές αρτοζαχαροπλαστικής αλλά και ομάδες παραγωγών ή συλλόγους.
Νέα αποκλειστικά προϊόντα
Ιδέες, σχεδιασμός και δημιουργία, νέων αποκλειστικών προϊόντων για εργαστήρια, βιοτεχνίες, εργοστάσια.
Συνταγές
Είναι χαρά μας να μοιραζόμαστε τις συνταγές μας με τους συνεργάτες μας. Αυτό μπορεί να γίνει τηλεφωνικά, μέσω e-mail, μέσω των social media και μέσω του site μας.
Baking Academy
Το Baking Academy των Μύλων Θράκης είναι ένας μοντέρνος χώρος δημιουργίας, η λειτουργία του οποίου άρχισε στις αρχές του 2024.
Στο ισόγειό του υπάρχει ένα πλήρως εξοπλισμένο baking center στο οποίο γίνονται όλες οι αρτοποιητικές δοκιμές του Τμήματος Έρευνας & Ανάπτυξης των Μύλων Θράκης και της Όλυρα. Εδώ επίσης διοργανώνονται παρουσιάσεις προϊόντων on demand σε μικρές ομάδες επαγγελματιών ή φοιτητών, αλλά και τεχνικά σεμινάρια αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής.
Στον πρώτο όροφο του baking academy υπάρχει μια αίθουσα εξοπλισμένη με οπτικοακουστικά μέσα στην οποία γίνονται θεωρητικά σεμινάρια και παρουσιάσεις καθώς και ένας χώρος επαγγελματικών συσκέψεων.