loader image
Αρχική   ›   Νέα   ›   Σεμινάριο Αρτοποιίας – Ζαχαροπλαστικής στο ΕΠΑ.Σ. Γαλατσίου από τους Μύλους Θράκης

Σεμινάριο Αρτοποιίας – Ζαχαροπλαστικής στο ΕΠΑ.Σ. Γαλατσίου από τους Μύλους Θράκης

05/04/2019 | Νέα

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε εκπαιδευτικό σεμινάριο πάνω σε σύγχρονα θέματα Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής στους μαθητές του ΕΠΑ.Σ. Γαλατσίου από τους έμπειρους τεχνικούς της εταιρείας μας, κ. Κουντούρη Ιωάννη και κ. Αποστολάκη Ιωάννη.

Πιο συγκεκριμένα, παρουσιάστηκε τόσο θεωρητικά όσο και στην πράξη η τεχνολογία Αργής Ωρίμανσης προζυμένιων ψωμιών με τα εξειδικευμένα και υψηλής προστιθέμενης αξίας άλευρα της εταιρείας μας. Ακόμη, έγινε παρουσίαση σε εφαρμογές γλυκών, όπως σοκολατόπιτα, brownies αλλά και muffins.

Η εταιρεία Μύλοι Θράκης Ι. Ουζουνόπουλος Α.Ε. στηρίζει εδώ και χρόνια την εν λόγω σχολή με χορηγία πρώτων υλών και ενημερωτικό/ εκπαιδευτικό υλικό με κύριο στόχο τη λειτουργία της σχολής αλλά και την ανάπτυξη γνώσεων των μαθητών.

Ζητήστε μας Τεχνική Υποστήριξη

Το τεχνικό τμήμα των Μύλων Θράκης αποτελείται από καταρτισμένους και έμπειρους τεχνικούς όλων των ειδικοτήτων. Μπορεί να καλύψει πλήρως τις ανάγκες, από ένα μικρό παραδοσιακό φούρνο ενός απομακρυσμένου χωριού μέχρι την πιο μεγάλη βιομηχανία πανελλαδικά.

Pin It on Pinterest

Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.

Απολύτως απαραίτητα cookies

Το αυστηρώς απαραίτητο cookie θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένο ανά πάσα στιγμή, ώστε να μπορέσουμε να αποθηκεύσουμε τις προτιμήσεις σας για ρυθμίσεις cookie.

Στατιστικά

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Google Analytics για τη συλλογή ανώνυμων πληροφοριών, όπως τον αριθμό επισκεπτών στον ιστότοπο και τις πιο δημοφιλείς σελίδες.

Η διατήρηση αυτού του cookie μας επιτρέπει να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας.