για παραγωγή καλαμποκίσιου ψωμιού
και αρτοσκευασμάτων (κριτσίνια κ.α.)
Ανάμειξη 4 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 7 λεπτά στη δεύτερη ταχύτητα
Θερμοκρασία ζύμης 26°C
Ξεκούραση ζύμης 20 λεπτά
Τεμαχισμός 450 γρ.
Μορφοποίηση φρατζόλα ή καρβέλι
Θερμοκρασία στόφας 35°C
Υγρασία στόφας 75%
Χρόνος στόφας 45 λεπτά
Θερμοκρασία ψησίματος 220 °C με ατμό
Χρόνος Ψησίματος 40 λεπτά
Ingredients
Directions
Ανάμειξη 4 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 7 λεπτά στη δεύτερη ταχύτητα
Θερμοκρασία ζύμης 26°C
Ξεκούραση ζύμης 20 λεπτά
Τεμαχισμός 450 γρ.
Μορφοποίηση φρατζόλα ή καρβέλι
Θερμοκρασία στόφας 35°C
Υγρασία στόφας 75%
Χρόνος στόφας 45 λεπτά
Θερμοκρασία ψησίματος 220 °C με ατμό
Χρόνος Ψησίματος 40 λεπτά