για παραγωγή παραδοσιακών ζυμωτών ψωμιών, αρτοσκευασμάτων κ.α.
Χρόνος ζυμώματος: 7 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 3 στη δεύτερη ταχύτητα
Θερμοκρασία ζύμης: 27 °c
Πρώτη ξεκούραση: 30 λεπτά
Βάρος /τεμάχιο: όσο επιθυμούμε
Δεύτερη ξεκούραση: 10 λεπτά
Μορφοποίηση: φρατζόλα ή καρβέλι
Θερμοκρασία στόφας: 35°c
Υγρασία στόφας: 75%
Χρόνος στόφας: 35-40 λεπτά
Θερμοκρασία ψησίματος: 220°c με πτώση στους 200°c με ατμό
Χρόνος ψησίματος: 40-45 λεπτά αναλόγως του βάρους
Ingredients
Directions
Χρόνος ζυμώματος: 7 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 3 στη δεύτερη ταχύτητα
Θερμοκρασία ζύμης: 27 °c
Πρώτη ξεκούραση: 30 λεπτά
Βάρος /τεμάχιο: όσο επιθυμούμε
Δεύτερη ξεκούραση: 10 λεπτά
Μορφοποίηση: φρατζόλα ή καρβέλι
Θερμοκρασία στόφας: 35°c
Υγρασία στόφας: 75%
Χρόνος στόφας: 35-40 λεπτά
Θερμοκρασία ψησίματος: 220°c με πτώση στους 200°c με ατμό
Χρόνος ψησίματος: 40-45 λεπτά αναλόγως του βάρους