Cake με φρούτα του Δάσους με Goldy Cake Vanilla
Υλικά
Goldy Vanilla Cake 500 γρ.
Αυγό 200 γρ.
Ηλιέλαιο 160 γρ.
Βούτυρο 40 γρ.
Νερό 85 γρ.
Αμύγδαλο πούδρα 50 γρ.
Λικέρ kirsch 20 γρ.
Kρέμα βουτύρου
Βούτυρο αγελαδινό 82% 380 γρ.
Ασπράδι αυγού 150 γρ.
Ζάχαρη κρυσταλλική 300 γρ.
Βανίλια 4 γρ.
Φρούτα του δάσους 100 γρ.
Zάχαρη κρυσταλλική 50γρ
Ξύσμα από 1 λεμόνι
Εκτέλεση
1
Βάζουμε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και ανακατεύουμε με το φτερό 1 λεπτό στην 1η ταχύτητα και 4 λεπτά στην 2η ταχύτητα
2
Μορφοποίηση Ψησίματος: Τοποθετούμε σε τσέρκια 22cm
3
Ψήνουμε στους 150οC-160C
4
30-40 λεπτά αναλόγως τον τύπο του φούρνου.
Ingredients
Υλικά
Goldy Vanilla Cake 500 γρ.
Αυγό 200 γρ.
Ηλιέλαιο 160 γρ.
Βούτυρο 40 γρ.
Νερό 85 γρ.
Αμύγδαλο πούδρα 50 γρ.
Λικέρ kirsch 20 γρ.
Kρέμα βουτύρου
Βούτυρο αγελαδινό 82% 380 γρ.
Ασπράδι αυγού 150 γρ.
Ζάχαρη κρυσταλλική 300 γρ.
Βανίλια 4 γρ.
Φρούτα του δάσους 100 γρ.
Zάχαρη κρυσταλλική 50γρ
Ξύσμα από 1 λεμόνι