loader image

Πεϊνιρλί με GOLDY PINSA Traditionale

Αρχική   ›   Recipes   ›   Πεϊνιρλί με GOLDY PINSA Traditionale
AuthoradminCategory

Πεϊνιρλί με Goldy Pinsa Traditionale

Υλικά
 Αλάτι: 22γρ.
 Μαγιά: 20γρ.
 Νερό (Σταδιακά): 800γρ.
 Ελαιόλαδο: 20 γρ.
 ΣΥΝΟΛΟ: 1862γρ.
Γέμιση
 πάστα ελιάς
 τοματίνια
 μπέικον
 μαϊντανός
Εκτέλεση
1

Χρόνος Ζυμώματος: 4 λεπτά αργό και 10 λεπτά περίπου γρήγορο

2

Θερμοκρασία ζύμης: 25°C

3

Πρώτη ξεκούραση: 90 λεπτά / κάνουμε 2 διπλώματα ανά 30min

4

Βάρος/Τεμάχιο: 120-150 γρ.

5

Δεύτερη Ξεκούραση: 20-30 λεπτά

6

Μορφοποίηση: Ανοίγουμε με το χέρι στο επιθυμητό σχήμα, σε αλευρωμένο πάγκο χωρίς πολλή πίεση, ώστε να μην χαλάσει η κυψέλωση και σχηματοποιούμε σε πεϊνιρλί

7

Γεμίζουμε με υλικά της αρεσκείας μας

8

Θερμοκρασία στόφας: 35°C

9

Υγρασία στόφας: 75%

10

Χρόνος στόφας: 20-30 λεπτά

11

Θερμοκρασία Ψησίματος: 220°C με λίγο ατμό

12

Χρόνος Ψησίματος: 12-14 λεπτά αναλόγως του βάρους

Ingredients

Υλικά
 Αλάτι: 22γρ.
 Μαγιά: 20γρ.
 Νερό (Σταδιακά): 800γρ.
 Ελαιόλαδο: 20 γρ.
 ΣΥΝΟΛΟ: 1862γρ.
Γέμιση
 πάστα ελιάς
 τοματίνια
 μπέικον
 μαϊντανός

Directions

Εκτέλεση
1

Χρόνος Ζυμώματος: 4 λεπτά αργό και 10 λεπτά περίπου γρήγορο

2

Θερμοκρασία ζύμης: 25°C

3

Πρώτη ξεκούραση: 90 λεπτά / κάνουμε 2 διπλώματα ανά 30min

4

Βάρος/Τεμάχιο: 120-150 γρ.

5

Δεύτερη Ξεκούραση: 20-30 λεπτά

6

Μορφοποίηση: Ανοίγουμε με το χέρι στο επιθυμητό σχήμα, σε αλευρωμένο πάγκο χωρίς πολλή πίεση, ώστε να μην χαλάσει η κυψέλωση και σχηματοποιούμε σε πεϊνιρλί

7

Γεμίζουμε με υλικά της αρεσκείας μας

8

Θερμοκρασία στόφας: 35°C

9

Υγρασία στόφας: 75%

10

Χρόνος στόφας: 20-30 λεπτά

11

Θερμοκρασία Ψησίματος: 220°C με λίγο ατμό

12

Χρόνος Ψησίματος: 12-14 λεπτά αναλόγως του βάρους

Πεϊνιρλί με GOLDY PINSA Traditionale

Pin It on Pinterest