loader image

Pinsa Siglino με GOLDY PINSA Traditionale

Αρχική   ›   Recipes   ›   Pinsa Siglino με GOLDY PINSA Traditionale
AuthoradminCategory

Goldy Pinsa Siglino Traditionale

Υλικά
 Αλάτι: 22γρ.
 Μαγιά: 20γρ.
 Νερό (Σταδιακά): 800γρ.
 ΣΥΝΟΛΟ: 1842γρ.
Γέμιση
 σύγκλινο σοταρισμένο με γλυκό μπούκοβο
 τριμμένη μοτσαρέλα
 βασιλικός και λεμόνι για γαρνιτούρα
Εκτέλεση
1

Χρόνος Ζυμώματος: 4 λεπτά αργό και 10 λεπτά περίπου γρήγορο

2

Θερμοκρασία ζύμης: 25°C

3

Πρώτη ξεκούραση: 90 λεπτά / κάνουμε 2 διπλώματα ανά 30min

4

Βάρος/Τεμάχιο: 250 γρ.

5

Δεύτερη Ξεκούραση: 20-30 λεπτά

6

Ανοίγουμε με το χέρι σε οβάλ σχήμα, σε αλευρωμένο πάγκο χωρίς πολλή πίεση ώστε να μην χαλάσει η κυψέλωση

7

Θερμοκρασία Ψησίματος: 280-300°C

8

Χρόνος Ψησίματος: 5-8 λεπτά αναλόγως του βάρους

Ingredients

Υλικά
 Αλάτι: 22γρ.
 Μαγιά: 20γρ.
 Νερό (Σταδιακά): 800γρ.
 ΣΥΝΟΛΟ: 1842γρ.
Γέμιση
 σύγκλινο σοταρισμένο με γλυκό μπούκοβο
 τριμμένη μοτσαρέλα
 βασιλικός και λεμόνι για γαρνιτούρα

Directions

Εκτέλεση
1

Χρόνος Ζυμώματος: 4 λεπτά αργό και 10 λεπτά περίπου γρήγορο

2

Θερμοκρασία ζύμης: 25°C

3

Πρώτη ξεκούραση: 90 λεπτά / κάνουμε 2 διπλώματα ανά 30min

4

Βάρος/Τεμάχιο: 250 γρ.

5

Δεύτερη Ξεκούραση: 20-30 λεπτά

6

Ανοίγουμε με το χέρι σε οβάλ σχήμα, σε αλευρωμένο πάγκο χωρίς πολλή πίεση ώστε να μην χαλάσει η κυψέλωση

7

Θερμοκρασία Ψησίματος: 280-300°C

8

Χρόνος Ψησίματος: 5-8 λεπτά αναλόγως του βάρους

Pinsa Siglino με GOLDY PINSA Traditionale

Pin It on Pinterest