Goldy Pinsa Siglino Traditionale
Χρόνος Ζυμώματος: 4 λεπτά αργό και 10 λεπτά περίπου γρήγορο
Θερμοκρασία ζύμης: 25°C
Πρώτη ξεκούραση: 90 λεπτά / κάνουμε 2 διπλώματα ανά 30min
Βάρος/Τεμάχιο: 250 γρ.
Δεύτερη Ξεκούραση: 20-30 λεπτά
Ανοίγουμε με το χέρι σε οβάλ σχήμα, σε αλευρωμένο πάγκο χωρίς πολλή πίεση ώστε να μην χαλάσει η κυψέλωση
Θερμοκρασία Ψησίματος: 280-300°C
Χρόνος Ψησίματος: 5-8 λεπτά αναλόγως του βάρους
Ingredients
Directions
Χρόνος Ζυμώματος: 4 λεπτά αργό και 10 λεπτά περίπου γρήγορο
Θερμοκρασία ζύμης: 25°C
Πρώτη ξεκούραση: 90 λεπτά / κάνουμε 2 διπλώματα ανά 30min
Βάρος/Τεμάχιο: 250 γρ.
Δεύτερη Ξεκούραση: 20-30 λεπτά
Ανοίγουμε με το χέρι σε οβάλ σχήμα, σε αλευρωμένο πάγκο χωρίς πολλή πίεση ώστε να μην χαλάσει η κυψέλωση
Θερμοκρασία Ψησίματος: 280-300°C
Χρόνος Ψησίματος: 5-8 λεπτά αναλόγως του βάρους