Panini Sandwich μανιτάρια με Goldy Pinsa Traditionale

Υλικά
Goldy Pinsa Traditionale 1.000 γρ.
Αλάτι: 22γρ.
Μαγιά: 20γρ.
Νερό (Σταδιακά): 800γρ.
Ελαιόλαδο: 20 γρ.
ΣΥΝΟΛΟ: 1862γρ.
Γέμιση
πάστα ελιάς
blue cheese
καρότο
αγγούρι
σοταρισμένα μανιτάρια
μαϊντανός
Εκτέλεση
1
Χρόνος Ζυμώματος: 4 λεπτά αργό και 10 λεπτά περίπου γρήγορο
2
Θερμοκρασία ζύμης: 25°C
3
Πρώτη ξεκούραση: 90 λεπτά / κάνουμε 2 διπλώματα ανά 30min
4
Βάρος/Τεμάχιο: 100-120 γρ.
5
Δεύτερη Ξεκούραση: 20-30 λεπτά
6
Ανοίγουμε με το χέρι στο επιθυμητό σχήμα, σε αλευρωμένο πάγκο χωρίς πολλή πίεση ώστε να μην χαλάσει η κυψέλωση
7
Θερμοκρασία στόφας: 35°C
8
Υγρασία στόφας: 75%
9
Χρόνος στόφας: 20-30 λεπτά
10
Θερμοκρασία Ψησίματος: 220°C με λίγο ατμό
11
Χρόνος Ψησίματος: 12-14 λεπτά αναλόγως του βάρους
Ingredients
Υλικά
Goldy Pinsa Traditionale 1.000 γρ.
Αλάτι: 22γρ.
Μαγιά: 20γρ.
Νερό (Σταδιακά): 800γρ.
Ελαιόλαδο: 20 γρ.
ΣΥΝΟΛΟ: 1862γρ.
Γέμιση
πάστα ελιάς
blue cheese
καρότο
αγγούρι
σοταρισμένα μανιτάρια
μαϊντανός