Υλικά
Goldy Τσουρέκι: 1.000 γρ.
Νερό: 260 - 270 γρ.
Μαγιά τσουρεκιού: 80 γρ.
Μαλακή μαργαρίνη: 80 γρ.
Γέμιση
Ψηνόμενη σοκολάτα
Εκτέλεση
1
Χρόνος ζυμώματος: 6 λεπτά αργό και 10 λεπτά περίπου γρήγορο
2
Θερμοκρασία ζύμης: 30 °C
3
Πρώτη ξεκούραση: 15 λεπτά
4
Βάρος/Τεμάχιο: 250 γρ. (2 τεμ)
5
Δεύτερη ξεκούραση: 20 λεπτά
6
Μορφοποίηση: Ανοίγουμε σε φυτίλι και πλάθουμε σε τσουρέκι
7
Θερμοκρασία στόφας: 37 °C
8
Υγρασία στόφας: 75%
9
Χρόνος στόφας: 60-70 λεπτά
10
Θερμοκρασία ψησίματος: 160-170 °C με ανοιχτά τάμπερ
11
Χρόνος Ψησίματος: 38-40 λεπτά αναλόγως του βάρους
Ingredients
Υλικά
Goldy Τσουρέκι: 1.000 γρ.
Νερό: 260 - 270 γρ.
Μαγιά τσουρεκιού: 80 γρ.
Μαλακή μαργαρίνη: 80 γρ.
Γέμιση
Ψηνόμενη σοκολάτα