loader image

Ηπειρώτικο κριτσίνι με Ηπειρώτικο

Αρχική   ›   Recipes   ›   Ηπειρώτικο κριτσίνι με Ηπειρώτικο
Υλικά
 Ηλιέλαιο: 200γρ.
 Μαργαρίνη: 150γρ.
 Κρασί: 300γρ.
 Νερό: 100γρ.
 Ζαχαρη: 50γρ.
 Βaking powder: 30γρ.
 Ρίγανη: 2γρ.
 Πιπέρι: 1γρ.
 Ντεκόρ: Ηλιόσπορο
 ΣΥΝΟΛΟ: 1833γρ.
 Ντεκόρ: Ηλιόσπορος
 Προτεινόμενες γεύσεις (20%): ελιές, γραβιέρα (στο τέλος)
Εκτέλεση
1

Χρόνος Ζυμώματος: 5 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα

2

Θερμοκρασία ζύμης: 25 °C

3

Ξεκούραση ζύμης: 10 λεπτά

4

Μορφοποίηση: Κριτσίνι

5

Θερμοκρασία Ψησίματος: 190°C

6

Χρόνος Ψησίματος: 25 λεπτά αναλόγος του φούρνου

Ingredients

Υλικά
 Ηλιέλαιο: 200γρ.
 Μαργαρίνη: 150γρ.
 Κρασί: 300γρ.
 Νερό: 100γρ.
 Ζαχαρη: 50γρ.
 Βaking powder: 30γρ.
 Ρίγανη: 2γρ.
 Πιπέρι: 1γρ.
 Ντεκόρ: Ηλιόσπορο
 ΣΥΝΟΛΟ: 1833γρ.
 Ντεκόρ: Ηλιόσπορος
 Προτεινόμενες γεύσεις (20%): ελιές, γραβιέρα (στο τέλος)

Directions

Εκτέλεση
1

Χρόνος Ζυμώματος: 5 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα

2

Θερμοκρασία ζύμης: 25 °C

3

Ξεκούραση ζύμης: 10 λεπτά

4

Μορφοποίηση: Κριτσίνι

5

Θερμοκρασία Ψησίματος: 190°C

6

Χρόνος Ψησίματος: 25 λεπτά αναλόγος του φούρνου

Ηπειρώτικο κριτσίνι με Ηπειρώτικο

Pin It on Pinterest