Χρόνος Ζυμώματος: 5 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα
Θερμοκρασία ζύμης: 25 °C
Ξεκούραση ζύμης: 10 λεπτά
Μορφοποίηση: Κριτσίνι
Θερμοκρασία Ψησίματος: 190°C
Χρόνος Ψησίματος: 25 λεπτά αναλόγος του φούρνου
Ingredients
Directions
Χρόνος Ζυμώματος: 5 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα
Θερμοκρασία ζύμης: 25 °C
Ξεκούραση ζύμης: 10 λεπτά
Μορφοποίηση: Κριτσίνι
Θερμοκρασία Ψησίματος: 190°C
Χρόνος Ψησίματος: 25 λεπτά αναλόγος του φούρνου