loader image

Γερμανικό με καρότο & μπαχαρικά

Αρχική   ›   Recipes   ›   Γερμανικό με καρότο & μπαχαρικά
AuthoradminCategory
Υλικά
 Μηλόξιδο: 30γρ.
 Κύμινο: 1γρ.
 Κόλιαντρο: 2.5γρ.
 Δεντρολίβανο: 1.5γρ.
 Μαγιά: 20γρ.
 Νερό: 650γρ.
 ΣΥΝΟΛΟ: 1705γρ.
 Καρότο καρέ (στο τέλος): 250γρ.
Εκτέλεση
1

Χρόνος Ζυμώματος: 6 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 4 λεπτά στη δεύτερη

2

Θερμοκρασία ζύμης: 27 °C

3

Πρώτη ξεκούραση: 30 λεπτά

4

Βάρος/Τεμάχιο: 450γρ.

5

Δεύτερη Ξεκούραση: 20 λεπτά

6

Μορφοποίηση: Πλάθουμε σε κοντή μπαγκέτα.

7

Θερμοκρασία στόφας: 35 °C

8

Υγρασία στόφας: 70%

9

Χρόνος στόφας: 40 λεπτά

10

Θερμοκρασία Ψησίματος: 220 °C με ατμό

11

Χρόνος Ψησίματος: 45 λεπτά

12

*Στα τελευταία 15 λεπτά ανοίγουμε το τάμπερ

Ingredients

Υλικά
 Μηλόξιδο: 30γρ.
 Κύμινο: 1γρ.
 Κόλιαντρο: 2.5γρ.
 Δεντρολίβανο: 1.5γρ.
 Μαγιά: 20γρ.
 Νερό: 650γρ.
 ΣΥΝΟΛΟ: 1705γρ.
 Καρότο καρέ (στο τέλος): 250γρ.

Directions

Εκτέλεση
1

Χρόνος Ζυμώματος: 6 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 4 λεπτά στη δεύτερη

2

Θερμοκρασία ζύμης: 27 °C

3

Πρώτη ξεκούραση: 30 λεπτά

4

Βάρος/Τεμάχιο: 450γρ.

5

Δεύτερη Ξεκούραση: 20 λεπτά

6

Μορφοποίηση: Πλάθουμε σε κοντή μπαγκέτα.

7

Θερμοκρασία στόφας: 35 °C

8

Υγρασία στόφας: 70%

9

Χρόνος στόφας: 40 λεπτά

10

Θερμοκρασία Ψησίματος: 220 °C με ατμό

11

Χρόνος Ψησίματος: 45 λεπτά

12

*Στα τελευταία 15 λεπτά ανοίγουμε το τάμπερ

Γερμανικό με καρότο & μπαχαρικά

Pin It on Pinterest