loader image

Καπνιστό σάντουιτς / Burger με Καπνιστό Χωριάτικο

Αρχική   ›   Recipes   ›   Καπνιστό σάντουιτς / Burger με Καπνιστό Χωριάτικο
AuthoradminCategory
Υλικά
 Μαγιά: 50γρ.
 Ζάχαρη: 80γρ.
 Μαργαρίνη: 60γρ.
 Νερό: 650γρ.
 ΣΥΝΟΛΟ: 1840γρ.
Εκτέλεση
1

Χρόνος Ζυμώματος: 4 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 6 λεπτά στη δεύτερη

2

Θερμοκρασία ζύμης: 24 °C

3

Βάρος/Τεμάχιο: 140γρ.

4

Δεύτερη Ξεκούραση: 20 λεπτά

5

Μορφοποίηση Σάντουιτς: Πλάθουμε σάντουιτς στο σχήμα της αρεσκείας μας

6

Μορφοποίηση Burger: Πλάθουμε στρόγγυλο burger και πιέζουμε να ανοίξει

7

Θερμοκρασία στόφας: 35 °C

8

Υγρασία στόφας: 80%

9

Χρόνος στόφας: 30 λεπτά

10

Θερμοκρασία Ψησίματος: 230 °C

11

Χρόνος Ψησίματος: 16-18 λεπτά

Ingredients

Υλικά
 Μαγιά: 50γρ.
 Ζάχαρη: 80γρ.
 Μαργαρίνη: 60γρ.
 Νερό: 650γρ.
 ΣΥΝΟΛΟ: 1840γρ.

Directions

Εκτέλεση
1

Χρόνος Ζυμώματος: 4 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 6 λεπτά στη δεύτερη

2

Θερμοκρασία ζύμης: 24 °C

3

Βάρος/Τεμάχιο: 140γρ.

4

Δεύτερη Ξεκούραση: 20 λεπτά

5

Μορφοποίηση Σάντουιτς: Πλάθουμε σάντουιτς στο σχήμα της αρεσκείας μας

6

Μορφοποίηση Burger: Πλάθουμε στρόγγυλο burger και πιέζουμε να ανοίξει

7

Θερμοκρασία στόφας: 35 °C

8

Υγρασία στόφας: 80%

9

Χρόνος στόφας: 30 λεπτά

10

Θερμοκρασία Ψησίματος: 230 °C

11

Χρόνος Ψησίματος: 16-18 λεπτά

Καπνιστό σάντουιτς / Burger με Καπνιστό Χωριάτικο

Pin It on Pinterest