
Χρόνος Ζυμώματος: 4 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 6 λεπτά στη δεύτερη.
Θερμοκρασία ζύμης: 24 °C
Βάρος/Τεμάχιο: 140γρ.
Δεύτερη ξεκούραση: 20 λεπτά.
Μορφοποίηση σάντουιτς: Πλάθουμε σάντουιτς στο σχήμα της αρεσκείας μας.
Μορφοποίηση burger: Πλάθουμε στρόγγυλο burger και πιέζουμε να ανοίξει.
Θερμοκρασία στόφας: 35 °C
Υγρασία στόφας: 80%
Χρόνος στόφας: 30 λεπτά.
Θερμοκρασία ψησίματος: 230 °C
Χρόνος ψησίματος: 16-18 λεπτά.
Ingredients
Directions
Χρόνος Ζυμώματος: 4 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 6 λεπτά στη δεύτερη.
Θερμοκρασία ζύμης: 24 °C
Βάρος/Τεμάχιο: 140γρ.
Δεύτερη ξεκούραση: 20 λεπτά.
Μορφοποίηση σάντουιτς: Πλάθουμε σάντουιτς στο σχήμα της αρεσκείας μας.
Μορφοποίηση burger: Πλάθουμε στρόγγυλο burger και πιέζουμε να ανοίξει.
Θερμοκρασία στόφας: 35 °C
Υγρασία στόφας: 80%
Χρόνος στόφας: 30 λεπτά.
Θερμοκρασία ψησίματος: 230 °C
Χρόνος ψησίματος: 16-18 λεπτά.