loader image

Σοκολατόπιτα με Goldy Choco Cream Cake

Αρχική   ›   Recipes   ›   Σοκολατόπιτα με Goldy Choco Cream Cake
Υλικά
 Λάδι: 300γρ.
 Νερό: 500γρ.
 ΣΥΝΟΛΟ: 1800γρ.
Υλικά για σως σοκολάτας
 Νερό: 900γρ.
 Ζάχαρη: 1000γρ.
 Σοκολάτα: 200γρ.
 Κακάο: 50γρ.
Εκτέλεση
1

Χρόνος ανάμειξης: 1 λεπτό στην πρώτη ταχύτητα και 4 λεπτά στη δεύτερη.

2

Μορφοποίηση: Τοποθετούμε σε ταψί.

3

Θερμοκρασία ψησίματος: 150-160 °C

4

Χρόνος ψησίματος: 40-50 λεπτά

5

*Βράζουμε ζάχαρη, νερό και κακάο υπό ανάδευση για 3 λεπτά αφού αρχίσει να κοχλάζει. Προσθέτουμε τη σοκολάτα σε κομμάτια και ομογενοποιούμε. Τεμαχίζουμε τη σοκολατόπιτα ζεστή και σιροπιάζουμε με χλιαρή σως.

Ingredients

Υλικά
 Λάδι: 300γρ.
 Νερό: 500γρ.
 ΣΥΝΟΛΟ: 1800γρ.
Υλικά για σως σοκολάτας
 Νερό: 900γρ.
 Ζάχαρη: 1000γρ.
 Σοκολάτα: 200γρ.
 Κακάο: 50γρ.
Σοκολατόπιτα με Goldy Choco Cream Cake

Pin It on Pinterest

Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.

Απολύτως απαραίτητα cookies

Το αυστηρώς απαραίτητο cookie θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένο ανά πάσα στιγμή, ώστε να μπορέσουμε να αποθηκεύσουμε τις προτιμήσεις σας για ρυθμίσεις cookie.

Στατιστικά

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Google Analytics για τη συλλογή ανώνυμων πληροφοριών, όπως τον αριθμό επισκεπτών στον ιστότοπο και τις πιο δημοφιλείς σελίδες.

Η διατήρηση αυτού του cookie μας επιτρέπει να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας.