loader image

Λαγάνα πολυτελείας

Αρχική   ›   Recipes   ›   Λαγάνα πολυτελείας
Υλικά
 Μαγιά: 20γρ.
 Αλάτι: 20γρ.
 Ζάχαρη: 20γρ.
 Ηλιέλαιο: 20γρ.
 Ταχίνι: 20γρ.
 Νερό: 700γρ.
Εκτέλεση
1

Χρόνος ζυμώματος: 3 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 7 λεπτά στη δεύτερη.

2

Θερμοκρασία ζύμης: 24 °C

3

Ξεκούραση ζύμης: 30 λεπτά

4

Βάρος / τεμάχιο: 750 γρ. -  πλάθουμε σε καρβέλια.

5

Δεύτερη ξεκούραση: 30 λεπτά

6

Μορφοποίηση: Ανοίγουμε σε οβάλ σχήμα και εμβαπτίζουμε σε νερό με 3% ζάχαρη και 10% αλεύρι και στη συνέχεια επικαλύπτουμε με λευκό και μαύρο σουσάμι.

7

Θερμοκρασία στόφας: 32°C

8

Υγρασία στόφας: 75%

9

Χρόνος στόφας: 20 λεπτά

10

Θερμοκρασία ψησίματος: Πιέζουμε με τα δάχτυλα ώστε να δώσουμε το τελικό σχήμα και ψήνουμε στους 210°C με ατμό.

11

Χρόνος ψησίματος: 35 λεπτά. Στα τελευταία 5 λεπτά ανοίγουμε το τάμπερ.

Ingredients

Υλικά
 Μαγιά: 20γρ.
 Αλάτι: 20γρ.
 Ζάχαρη: 20γρ.
 Ηλιέλαιο: 20γρ.
 Ταχίνι: 20γρ.
 Νερό: 700γρ.
Λαγάνα πολυτελείας

Pin It on Pinterest

Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.

Απολύτως απαραίτητα cookies

Το αυστηρώς απαραίτητο cookie θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένο ανά πάσα στιγμή, ώστε να μπορέσουμε να αποθηκεύσουμε τις προτιμήσεις σας για ρυθμίσεις cookie.

Στατιστικά

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Google Analytics για τη συλλογή ανώνυμων πληροφοριών, όπως τον αριθμό επισκεπτών στον ιστότοπο και τις πιο δημοφιλείς σελίδες.

Η διατήρηση αυτού του cookie μας επιτρέπει να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας.