
Χρόνος ζυμώματος: 5 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 2 στη δεύτερη.
Θερμοκρασία ζύμης: 25 °C
Τεμαχισμός: 180-200 γρ.
Ξεκούραση: 30 λεπτά στο ψυγείο.
Μορφοποίηση: Ανοίγουμε σε λεπτό φύλλο.
Μορφοποίηση: Σε αλευρωμένο πάγκο ανοίγουμε με τον πλάστη σε λεπτό φύλλο. Κόβουμε σε λωρίδες 8-10 εκατοστά ραντίζουμε με ελαιόλαδο και τοποθετούμε την γέμιση στην άκρη. Τυλίγουμε σε ρολό σφραγίζουμε καλά και τυλίγουμε σε σχήμα σαλιγκαριού.
Τηγανίζουμε σε ελαιόλαδο για 8-10 λεπτά μέχρι να ροδίσει και από τις δύο πλευρές.
Στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί ώστε να φύγει το επιπλέον λάδι.
Αν θέλουμε μετά το τηγάνισμα περιχύνουμε με θυμαρίσιο μέλι, σουσάμι και δυόσμο.
Ingredients
Directions
Χρόνος ζυμώματος: 5 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 2 στη δεύτερη.
Θερμοκρασία ζύμης: 25 °C
Τεμαχισμός: 180-200 γρ.
Ξεκούραση: 30 λεπτά στο ψυγείο.
Μορφοποίηση: Ανοίγουμε σε λεπτό φύλλο.
Μορφοποίηση: Σε αλευρωμένο πάγκο ανοίγουμε με τον πλάστη σε λεπτό φύλλο. Κόβουμε σε λωρίδες 8-10 εκατοστά ραντίζουμε με ελαιόλαδο και τοποθετούμε την γέμιση στην άκρη. Τυλίγουμε σε ρολό σφραγίζουμε καλά και τυλίγουμε σε σχήμα σαλιγκαριού.
Τηγανίζουμε σε ελαιόλαδο για 8-10 λεπτά μέχρι να ροδίσει και από τις δύο πλευρές.
Στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί ώστε να φύγει το επιπλέον λάδι.
Αν θέλουμε μετά το τηγάνισμα περιχύνουμε με θυμαρίσιο μέλι, σουσάμι και δυόσμο.