
Χρόνος ζυμώματος: 5 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 2 στη δεύτερη.
Θερμοκρασία ζύμης: 25 °C
Ξεκούραση: 1 ώρα στο ψυγείο.
Μορφοποίηση: Ανοίγουμε φύλλο πάχους 0,3 χιλιοστά και κόβουμε με κουπάτ στρόγγυλους δίσκους με διάμετρο 12 εκατοστά. Τοποθετούμε την γέμιση στο μισό μέρος και κλείνουμε ώστε να σχηματιστεί μισοφέγγαρο.
Θερμοκρασία Τηγανίσματος: 190 °C
Χρόνος Τηγανίσματος: 3-5 λεπτά.
Ingredients
Directions
Χρόνος ζυμώματος: 5 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 2 στη δεύτερη.
Θερμοκρασία ζύμης: 25 °C
Ξεκούραση: 1 ώρα στο ψυγείο.
Μορφοποίηση: Ανοίγουμε φύλλο πάχους 0,3 χιλιοστά και κόβουμε με κουπάτ στρόγγυλους δίσκους με διάμετρο 12 εκατοστά. Τοποθετούμε την γέμιση στο μισό μέρος και κλείνουμε ώστε να σχηματιστεί μισοφέγγαρο.
Θερμοκρασία Τηγανίσματος: 190 °C
Χρόνος Τηγανίσματος: 3-5 λεπτά.