Υλικά
Αλεύρι 555 Extra Λευκό: 1.000 γρ.
Αλάτι: 20 γρ.
Ζάχαρη: 60 γρ.
Μαγιά: 20 γρ.
Νερό: 520 γρ.
Ταχίνι: 120 γρ.
Σύνολο: 1.740 γρ.
Εκτέλεση
1
Χρόνος ζυμώματος: 4 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 8 στη δεύτερη.
2
Θερμοκρασία ζύμης: 23 °C
3
1η ξεκούραση: 20 λεπτά.
4
Τεμαχισμός: 90 γρ.
5
Μορφοποίηση: Πλάθουμε σε φυτίλια και εμβαπτίζουμε πρώτα σε νερό* και μετά σε σουσάμι.
6
2η ξεκούραση: 30 λεπτά.
7
Τελική μορφοποίηση: Ανοίγουμε με το χέρι τα φυτίλια και κλείνουμε καλά σε στρογγυλό σχήμα.
8
Θερμοκρασία στόφας: 32 °C
9
Υγρασία στόφας: 65%
10
Χρόνος στόφας: 30 λεπτά.
11
Θερμοκρασία ψησίματος: 200 °C
12
Χρόνος ψησίματος: 18 λεπτά.
13
* Στο νερό εμβάπτισης αν θέλουμε προσθέτουμε σταφιδίνη σε αναλογία 50%.
Ingredients
Υλικά
Αλεύρι 555 Extra Λευκό: 1.000 γρ.
Αλάτι: 20 γρ.
Ζάχαρη: 60 γρ.
Μαγιά: 20 γρ.
Νερό: 520 γρ.
Ταχίνι: 120 γρ.
Σύνολο: 1.740 γρ.