Υλικά
Goldy Cake Vanilla: 1000 γρ.
Top Cream Caramel: 250 γρ.
Αυγά: 450 γρ.
Ηλιέλαιο: 380 γρ.
Βούτυρο: 100 γρ.
Νερό: 100 γρ.
Χυμός πορτοκαλιού: 200 γρ.
Κονιάκ: 30 γρ.
Κανέλα: 4 γρ.
Καρύδι: 150 γρ.
Σταγόνες σοκολάτας: 100 γρ.
Ξύσμα από 2 από πορτοκάλια
Σύνολο: 2.764 γρ.
Εκτέλεση
1
Χρόνος ανάμειξης: 1 λεπτό στην πρώτη ταχύτητα και 4 λεπτά στη δεύτερη.
2
Βάρος/τεμάχιο: 1000-1100 γρ.
3
Θερμοκρασία ψησίματος: 150-160 °C
4
Χρόνος ψησίματος: 50 λεπτά.
Ingredients
Υλικά
Goldy Cake Vanilla: 1000 γρ.
Top Cream Caramel: 250 γρ.
Αυγά: 450 γρ.
Ηλιέλαιο: 380 γρ.
Βούτυρο: 100 γρ.
Νερό: 100 γρ.
Χυμός πορτοκαλιού: 200 γρ.
Κονιάκ: 30 γρ.
Κανέλα: 4 γρ.
Καρύδι: 150 γρ.
Σταγόνες σοκολάτας: 100 γρ.
Ξύσμα από 2 από πορτοκάλια
Σύνολο: 2.764 γρ.