ΓΕΜΙΣΗ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑΣ

Υλικά:
Σιμιγδάλι ψιλό, 180γρ.
Ζάχαρη 300 γρ.
Γάλα νωπό 1.100 γρ.
Βούτυρο 82% 50 γρ.
Βανίλια 2 - 3 γρ.
Κανέλα 2 - 3 γρ.
Εκτέλεση:
1
Βράζουμε όλα τα υλικά μαζί εκτός του σιμιγδαλιού και των αρωματικών υλών. Τη στιγμή του βρασμού ρίχνουμε το σιμιγδάλι σιγά-σιγά και αναδεύουμε μέχρι το μείγμα να πήξει.
2
Σταματάμε τη θέρμανση και αναδεύοντας ρίχνουμε τις αρωματικές ύλες.
Ingredients
Υλικά:
Σιμιγδάλι ψιλό, 180γρ.
Ζάχαρη 300 γρ.
Γάλα νωπό 1.100 γρ.
Βούτυρο 82% 50 γρ.
Βανίλια 2 - 3 γρ.
Κανέλα 2 - 3 γρ.