Cake με φρούτα του Δάσους με Goldy Cake Vanilla
Βάζουμε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και ανακατεύουμε με το φτερό 1 λεπτό στην 1η ταχύτητα και 4 λεπτά στην 2η ταχύτητα
Μορφοποίηση Ψησίματος: Τοποθετούμε σε τσέρκια 22cm
Ψήνουμε στους 150οC-160C
30-40 λεπτά αναλόγως τον τύπο του φούρνου.
Ingredients
Directions
Βάζουμε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και ανακατεύουμε με το φτερό 1 λεπτό στην 1η ταχύτητα και 4 λεπτά στην 2η ταχύτητα
Μορφοποίηση Ψησίματος: Τοποθετούμε σε τσέρκια 22cm
Ψήνουμε στους 150οC-160C
30-40 λεπτά αναλόγως τον τύπο του φούρνου.