Cake με Goldy Cake Dark Chocolate
Χρόνος ανάμειξης 1 λεπτό στην πρώτη ταχύτητα και 4 στη δεύτερη
Βάρος/Τεμάχιο 550 γραμμάρια ζύμης
Θερμοκρασία Ψησίματος 180°C
Χρόνος Ψησίματος 40 λεπτά
Βράζουμε ζάχαρη, νερό, κακάο υπό ανάδευση για 3 λεπτά αφού αρχίσει να κοχλάζει νερό, κακάο, κρέμα γάλακτος υπό ανάδευση για 5 λεπτά αφού αρχίζει να βράζει
Προσθέτουμε την σοκολάτα σε κομμάτια και ομογενοποιούμε
Σιροπιάζουμε την σοκολατόπιτα ζεστή αφού την τεμαχίσουμε με χλιαρή σως
Ingredients
Directions
Χρόνος ανάμειξης 1 λεπτό στην πρώτη ταχύτητα και 4 στη δεύτερη
Βάρος/Τεμάχιο 550 γραμμάρια ζύμης
Θερμοκρασία Ψησίματος 180°C
Χρόνος Ψησίματος 40 λεπτά
Βράζουμε ζάχαρη, νερό, κακάο υπό ανάδευση για 3 λεπτά αφού αρχίσει να κοχλάζει νερό, κακάο, κρέμα γάλακτος υπό ανάδευση για 5 λεπτά αφού αρχίζει να βράζει
Προσθέτουμε την σοκολάτα σε κομμάτια και ομογενοποιούμε
Σιροπιάζουμε την σοκολατόπιτα ζεστή αφού την τεμαχίσουμε με χλιαρή σως