loader image

Cake λεμόνι με top cream lemon

Αρχική   ›   Recipes   ›   Cake λεμόνι με top cream lemon

Cake λεμόνι με top cream lemon

Υλικά
 Top Cream Lemon: 1000 γρ.
 Ηλιέλαιο: 300 γρ.
 Nερό: 450 γρ.
 Σύνολο: 1750 γρ.
Εκτέλεση
1

Χρόνος ανάμειξης: 1 λεπτό στην πρώτη ταχύτητα και 4 λεπτά στη δεύτερη.

2

Βάρος/τεμάχιο: 550 γρ.

3

Θερμοκρασία ψησίματος: 180°C

4

Χρόνος ψησίματος: 40 λεπτά

Ingredients

Υλικά
 Top Cream Lemon: 1000 γρ.
 Ηλιέλαιο: 300 γρ.
 Nερό: 450 γρ.
 Σύνολο: 1750 γρ.
Cake λεμόνι με top cream lemon

Άλευρα συνταγής

Pin It on Pinterest

Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.

Απολύτως απαραίτητα cookies

Το αυστηρώς απαραίτητο cookie θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένο ανά πάσα στιγμή, ώστε να μπορέσουμε να αποθηκεύσουμε τις προτιμήσεις σας για ρυθμίσεις cookie.

Στατιστικά

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Google Analytics για τη συλλογή ανώνυμων πληροφοριών, όπως τον αριθμό επισκεπτών στον ιστότοπο και τις πιο δημοφιλείς σελίδες.

Η διατήρηση αυτού του cookie μας επιτρέπει να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας.