
Υλικά
Goldy Αργής Ωρίμανσης Ηπειρώτικο: 1000 γρ.
Μαγιά: 20γρ.
Ηλιέλαιο: 20γρ.
Νερό: 690γρ.
*Μετά το τέλος του ζυμώματος αν θέλουμε προσθέτουμε 175 γρ. (10%) ελιά , 140 γρ. (8%) λιαστή ντομάτα και 10 γρ. (0,6%) βασιλικό και ανακατεύουμε για 2 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα.
Εκτέλεση
1
Χρόνος ζυμώματος: 4 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 8 λεπτά στη δεύτερη.
2
Θερμοκρασία ζύμης: 24 °C
3
Ξεκούραση ζύμης: 30 λεπτά
4
Βάρος / τεμάχιο: 750 γρ. - πλάθουμε σε καρβέλια.
5
Δεύτερη ξεκούραση: 30 λεπτά
6
Μορφοποίηση: Ανοίγουμε σε οβάλ σχήμα και εμβαπτίζουμε σε νερό με 3% ζάχαρη και 10% αλεύρι και στη συνέχεια επικαλύπτουμε με σουσάμι και νιφάδες καλαμποκιού.
7
Θερμοκρασία στόφας: 32°C
8
Υγρασία στόφας: 75%
9
Χρόνος στόφας: 20 λεπτά
10
Θερμοκρασία ψησίματος: Πιέζουμε με τα δάχτυλα ώστε να δώσουμε το τελικό σχήμα και ψήνουμε στους 210°C με ατμό.
11
Χρόνος ψησίματος: 35 λεπτά. Στα τελευταία 5 λεπτά ανοίγουμε το τάμπερ.
Ingredients
Υλικά
Goldy Αργής Ωρίμανσης Ηπειρώτικο: 1000 γρ.
Μαγιά: 20γρ.
Ηλιέλαιο: 20γρ.
Νερό: 690γρ.
*Μετά το τέλος του ζυμώματος αν θέλουμε προσθέτουμε 175 γρ. (10%) ελιά , 140 γρ. (8%) λιαστή ντομάτα και 10 γρ. (0,6%) βασιλικό και ανακατεύουμε για 2 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα.