loader image

Κριτσίνια με Goldy Multigrain

Αρχική   ›   Recipes   ›   Κριτσίνια με Goldy Multigrain
AuthoradminCategory

GOLDY TOAST Σταρένιο

Υλικά
 Goldy Multigrain 500 γρ.
 Αλεύρι ζαχ/κης: 500γρ.
 Κρασί Λευκό: 300γρ.
 Κονιάκ: 100γρ.
 Ηλιέλαιο: 300γρ.
 Μαργαρίνη: 100γρ.
 Ζάχαρη: 80-100γρ.
 Μπέικιν: 25γρ.
 Σόδα: 5γρ.
Εκτέλεση
1

Χρόνος ζυμώματος: 6 λεπτά 1η ταχύτητα 2 λεπτά 2η ταχύτητα

2

Ξεκούραση ζύμης: 10 λεπτά

3

Θερμοκρασία ψησίματος: 200οC

4

Χρόνος Ψησίματος: 25 λεπτά ψησίματος αναλόγως του φούρνου.

Ingredients

Υλικά
 Goldy Multigrain 500 γρ.
 Αλεύρι ζαχ/κης: 500γρ.
 Κρασί Λευκό: 300γρ.
 Κονιάκ: 100γρ.
 Ηλιέλαιο: 300γρ.
 Μαργαρίνη: 100γρ.
 Ζάχαρη: 80-100γρ.
 Μπέικιν: 25γρ.
 Σόδα: 5γρ.

Directions

Εκτέλεση
1

Χρόνος ζυμώματος: 6 λεπτά 1η ταχύτητα 2 λεπτά 2η ταχύτητα

2

Ξεκούραση ζύμης: 10 λεπτά

3

Θερμοκρασία ψησίματος: 200οC

4

Χρόνος Ψησίματος: 25 λεπτά ψησίματος αναλόγως του φούρνου.

Κριτσίνια με Goldy Multigrain

Άλευρα συνταγής

Pin It on Pinterest