ΦΥΛΛΟ ΚΡΟΥΣΤΑΣ
Υλικά:
Αλεύρι Φίνο Φύλλου, 1.000γρ.
Σπορέλαιο: 20 γρ.
Ξύδι: 10 γρ.
Νερό: 530 - 550 γρ.
Αλάτι: 20 γρ.
Εκτέλεση:
1
Χρόνος ανάμειξης 3-4 λεπτά αργά 7-8 λεπτά γρήγορα
2
Θερμοκρασία ζύμης 18℃
3
Ξεκούραση ζύμης 2 ώρες
Ingredients
Υλικά:
Αλεύρι Φίνο Φύλλου, 1.000γρ.
Σπορέλαιο: 20 γρ.
Ξύδι: 10 γρ.
Νερό: 530 - 550 γρ.
Αλάτι: 20 γρ.