loader image

Καλαμπόκι Mais d’oro

Αρχική   ›   Recipes   ›   Καλαμπόκι Mais d’oro
Category

για παραγωγή καλαμποκίσιου ψωμιού
και αρτοσκευασμάτων (κριτσίνια κ.α.)

Υλικά για ψωμί:
 Mαγιά 250γρ.
 Νερό 6.500 - 6.600γρ.
Εκτέλεση:
1

Ανάμειξη 4 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 7 λεπτά στη δεύτερη ταχύτητα

2

Θερμοκρασία ζύμης 26°C

3

Ξεκούραση ζύμης 20 λεπτά

4

Τεμαχισμός 450 γρ.

5

Μορφοποίηση φρατζόλα ή καρβέλι

6

Θερμοκρασία στόφας 35°C

7

Υγρασία στόφας 75%

8

Χρόνος στόφας 45 λεπτά

9

Θερμοκρασία ψησίματος 220 °C με ατμό

10

Χρόνος Ψησίματος 40 λεπτά

Ingredients

Υλικά για ψωμί:
 Mαγιά 250γρ.
 Νερό 6.500 - 6.600γρ.
Καλαμπόκι Mais d’oro

Pin It on Pinterest

Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.

Απολύτως απαραίτητα cookies

Το αυστηρώς απαραίτητο cookie θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένο ανά πάσα στιγμή, ώστε να μπορέσουμε να αποθηκεύσουμε τις προτιμήσεις σας για ρυθμίσεις cookie.

Στατιστικά

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Google Analytics για τη συλλογή ανώνυμων πληροφοριών, όπως τον αριθμό επισκεπτών στον ιστότοπο και τις πιο δημοφιλείς σελίδες.

Η διατήρηση αυτού του cookie μας επιτρέπει να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας.