loader image

Καλαμπόκι Mais d’oro

Αρχική   ›   Recipes   ›   Καλαμπόκι Mais d’oro
AuthoradminCategory

για παραγωγή καλαμποκίσιου ψωμιού
και αρτοσκευασμάτων (κριτσίνια κ.α.)

Υλικά για ψωμί:
 Mαγιά 250γρ.
 Νερό 6.500 - 6.600γρ.
Εκτέλεση:
1

Ανάμειξη 4 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 7 λεπτά στη δεύτερη ταχύτητα

2

Θερμοκρασία ζύμης 26°C

3

Ξεκούραση ζύμης 20 λεπτά

4

Τεμαχισμός 450 γρ.

5

Μορφοποίηση φρατζόλα ή καρβέλι

6

Θερμοκρασία στόφας 35°C

7

Υγρασία στόφας 75%

8

Χρόνος στόφας 45 λεπτά

9

Θερμοκρασία ψησίματος 220 °C με ατμό

10

Χρόνος Ψησίματος 40 λεπτά

Ingredients

Υλικά για ψωμί:
 Mαγιά 250γρ.
 Νερό 6.500 - 6.600γρ.

Directions

Εκτέλεση:
1

Ανάμειξη 4 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 7 λεπτά στη δεύτερη ταχύτητα

2

Θερμοκρασία ζύμης 26°C

3

Ξεκούραση ζύμης 20 λεπτά

4

Τεμαχισμός 450 γρ.

5

Μορφοποίηση φρατζόλα ή καρβέλι

6

Θερμοκρασία στόφας 35°C

7

Υγρασία στόφας 75%

8

Χρόνος στόφας 45 λεπτά

9

Θερμοκρασία ψησίματος 220 °C με ατμό

10

Χρόνος Ψησίματος 40 λεπτά

Καλαμπόκι Mais d’oro

Pin It on Pinterest