για παραγωγή καλαμποκίσιου ψωμιού
και αρτοσκευασμάτων (κριτσίνια κ.α.)
Εκτέλεση:
1
Ανάμειξη 4 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 7 λεπτά στη δεύτερη ταχύτητα
2
Θερμοκρασία ζύμης 26°C
3
Ξεκούραση ζύμης 20 λεπτά
4
Τεμαχισμός 450 γρ.
5
Μορφοποίηση φρατζόλα ή καρβέλι
6
Θερμοκρασία στόφας 35°C
7
Υγρασία στόφας 75%
8
Χρόνος στόφας 45 λεπτά
9
Θερμοκρασία ψησίματος 220 °C με ατμό
10
Χρόνος Ψησίματος 40 λεπτά