Πανετόνε με Brioche Vienna
Βάζουμε όλα τα υλικά εκτός από μαγιά και φρούτα στο ζυμωτήριο και ζυμώνουμε για 5΄ στην αργή ταχύτητα και 15-20΄ στην γρήγορη ταχύτητα
Θέλουμε λεία και ελαστική ζύμη με θερμοκρασία ζύμης 30 C
Πριν το τέλος του ζυμώματος ρίχνουμε την μαγιά, τα φρούτα και συνεχίζουμε το ζύμωμα για 1- 2΄ μέχρι να αφομοιωθούν τα φρούτα στην ζύμη
Ξεκουράζουμε την ζύμη για 60-70΄
Κόβουμε στο επιθυμητό βάρος ανάλογα τις φόρμες που έχουμε
Μορφοποίηση: Μορφοποιούμε και τοποθετούμε στις φόρμες και στην συνέχεια στην στόφα για 60΄ μέχρι η ζύμη να φτάσει σχεδόν στο χείλος της φόρμας
Θερμοκρασία Στόφας: 35-40C και 75% υγρασία
Θερμοκρασία Ψησίματος: Ψήνουμε στους 160-170C για 35-40΄ ανάλογα το βάρος και τον τύπο του φούρνου.
Ingredients
Directions
Βάζουμε όλα τα υλικά εκτός από μαγιά και φρούτα στο ζυμωτήριο και ζυμώνουμε για 5΄ στην αργή ταχύτητα και 15-20΄ στην γρήγορη ταχύτητα
Θέλουμε λεία και ελαστική ζύμη με θερμοκρασία ζύμης 30 C
Πριν το τέλος του ζυμώματος ρίχνουμε την μαγιά, τα φρούτα και συνεχίζουμε το ζύμωμα για 1- 2΄ μέχρι να αφομοιωθούν τα φρούτα στην ζύμη
Ξεκουράζουμε την ζύμη για 60-70΄
Κόβουμε στο επιθυμητό βάρος ανάλογα τις φόρμες που έχουμε
Μορφοποίηση: Μορφοποιούμε και τοποθετούμε στις φόρμες και στην συνέχεια στην στόφα για 60΄ μέχρι η ζύμη να φτάσει σχεδόν στο χείλος της φόρμας
Θερμοκρασία Στόφας: 35-40C και 75% υγρασία
Θερμοκρασία Ψησίματος: Ψήνουμε στους 160-170C για 35-40΄ ανάλογα το βάρος και τον τύπο του φούρνου.