loader image

Ψωμί Όλυρα ολικής άλεσης

Αρχική   ›   Recipes   ›   Ψωμί Όλυρα ολικής άλεσης
Category

Συνταγή για Ψωμί Όλυρα ολικής άλεσης

Υλικά:
 Ξύδι: 10γρ.
 Mαγιά: 20γρ.
 Νερό: 650γρ.
 Αλάτι: 20γρ.
Εκτέλεση:
1

Ανάμειξη 7 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 2 λεπτά στη δεύτερη ταχύτητα

2

Θερμοκρασία ζύμης 27°C

3

Ξεκούραση ζύμης 30 λεπτά

4

Τεμαχισμός 500 -550 γρ.

5

Μορφοποίηση φρατζόλα σε φόρμα

6

Θερμοκρασία στόφας 35°C

7

Υγρασία στόφας 75%

8

Χρόνος στόφας 50 λεπτά

9

Θερμοκρασία ψησίματος 220 °C με ατμό

10

Χρόνος Ψησίματος 50 λεπτά

Ingredients

Υλικά:
 Ξύδι: 10γρ.
 Mαγιά: 20γρ.
 Νερό: 650γρ.
 Αλάτι: 20γρ.
Ψωμί Όλυρα ολικής άλεσης

Pin It on Pinterest

Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.

Απολύτως απαραίτητα cookies

Το αυστηρώς απαραίτητο cookie θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένο ανά πάσα στιγμή, ώστε να μπορέσουμε να αποθηκεύσουμε τις προτιμήσεις σας για ρυθμίσεις cookie.

Στατιστικά

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Google Analytics για τη συλλογή ανώνυμων πληροφοριών, όπως τον αριθμό επισκεπτών στον ιστότοπο και τις πιο δημοφιλείς σελίδες.

Η διατήρηση αυτού του cookie μας επιτρέπει να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας.