Συνταγή για Ψωμί Όλυρα ολικής άλεσης
Ανάμειξη 7 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 2 λεπτά στη δεύτερη ταχύτητα
Θερμοκρασία ζύμης 27°C
Ξεκούραση ζύμης 30 λεπτά
Τεμαχισμός 500 -550 γρ.
Μορφοποίηση φρατζόλα σε φόρμα
Θερμοκρασία στόφας 35°C
Υγρασία στόφας 75%
Χρόνος στόφας 50 λεπτά
Θερμοκρασία ψησίματος 220 °C με ατμό
Χρόνος Ψησίματος 50 λεπτά
Ingredients
Directions
Ανάμειξη 7 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 2 λεπτά στη δεύτερη ταχύτητα
Θερμοκρασία ζύμης 27°C
Ξεκούραση ζύμης 30 λεπτά
Τεμαχισμός 500 -550 γρ.
Μορφοποίηση φρατζόλα σε φόρμα
Θερμοκρασία στόφας 35°C
Υγρασία στόφας 75%
Χρόνος στόφας 50 λεπτά
Θερμοκρασία ψησίματος 220 °C με ατμό
Χρόνος Ψησίματος 50 λεπτά