loader image

ΨΩΜΙ ΜΕ ΑΛΕΥΡΙ ΣΙΚΑΛΗΣ 1150

Αρχική   ›   Recipes   ›   ΨΩΜΙ ΜΕ ΑΛΕΥΡΙ ΣΙΚΑΛΗΣ 1150
AuthoradminCategory

ΨΩΜΙ ΜΕ ΑΛΕΥΡΙ ΣΙΚΑΛΗΣ 1150

Εκτέλεση:
1

Xρόνος ανάμιξης 7 λεπτά αργό 3 λεπτά γρήγορο

2

Θερμοκρασία ζύμης 28℃

3

Ξεκούραση ζύμης 20 λεπτά

4

Τεμαχισμός 450 γρ.

5

Μορφοποίηση Καρβέλι ή φρατζόλα

6

Θερμοκρασία στόφας 35°C

7

Υγρασία στόφας 75%

8

Χρόνος στόφας 50-60 λεπτά

9

Θερμοκρασία ψησίματος 220 °C με ατμό

10

Χρόνος Ψησίματος 50-60 λεπτά

11

Στόφα 32°C

12

Υγρασία 75%

13

Βάρος 450-900 γρ.

14

Θερμοκρασία ψησίματος 230°C –› 210°C

Directions

Εκτέλεση:
1

Xρόνος ανάμιξης 7 λεπτά αργό 3 λεπτά γρήγορο

2

Θερμοκρασία ζύμης 28℃

3

Ξεκούραση ζύμης 20 λεπτά

4

Τεμαχισμός 450 γρ.

5

Μορφοποίηση Καρβέλι ή φρατζόλα

6

Θερμοκρασία στόφας 35°C

7

Υγρασία στόφας 75%

8

Χρόνος στόφας 50-60 λεπτά

9

Θερμοκρασία ψησίματος 220 °C με ατμό

10

Χρόνος Ψησίματος 50-60 λεπτά

11

Στόφα 32°C

12

Υγρασία 75%

13

Βάρος 450-900 γρ.

14

Θερμοκρασία ψησίματος 230°C –› 210°C

ΨΩΜΙ ΜΕ ΑΛΕΥΡΙ ΣΙΚΑΛΗΣ 1150

Άλευρα συνταγής

Pin It on Pinterest