ΨΩΜΙ ΜΕ ΑΛΕΥΡΙ ΣΙΚΑΛΗΣ 1150
Xρόνος ανάμιξης 7 λεπτά αργό 3 λεπτά γρήγορο
Θερμοκρασία ζύμης 28℃
Ξεκούραση ζύμης 20 λεπτά
Τεμαχισμός 450 γρ.
Μορφοποίηση Καρβέλι ή φρατζόλα
Θερμοκρασία στόφας 35°C
Υγρασία στόφας 75%
Χρόνος στόφας 50-60 λεπτά
Θερμοκρασία ψησίματος 220 °C με ατμό
Χρόνος Ψησίματος 50-60 λεπτά
Στόφα 32°C
Υγρασία 75%
Βάρος 450-900 γρ.
Θερμοκρασία ψησίματος 230°C –› 210°C
Ingredients
Directions
Xρόνος ανάμιξης 7 λεπτά αργό 3 λεπτά γρήγορο
Θερμοκρασία ζύμης 28℃
Ξεκούραση ζύμης 20 λεπτά
Τεμαχισμός 450 γρ.
Μορφοποίηση Καρβέλι ή φρατζόλα
Θερμοκρασία στόφας 35°C
Υγρασία στόφας 75%
Χρόνος στόφας 50-60 λεπτά
Θερμοκρασία ψησίματος 220 °C με ατμό
Χρόνος Ψησίματος 50-60 λεπτά
Στόφα 32°C
Υγρασία 75%
Βάρος 450-900 γρ.
Θερμοκρασία ψησίματος 230°C –› 210°C