ΨΩΜΙ ΜΕ ΣΙΚΑΛΗ ΚΑΙ ΑΛΕΥΡΙ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΗΣ
Χρόνος ανάμειξης 5 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 4 λεπτά στη δεύτερη
Θερμοκρασία ζύμης 29℃
Ξεκούραση ζύμης 45 λεπτά
Τεμαχισμός 450 ή 600 γρ.
Μορφοποίηση Καρβέλι ή φρατζόλα
Θερμοκρασία στόφας 35°C
Υγρασία στόφας 75%
Χρόνος στόφας 50-60 λεπτά
Θερμοκρασία ψησίματος 220°C με ατμό
Χρόνος Ψησίματος 50-60 λεπτά
Ingredients
Directions
Χρόνος ανάμειξης 5 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 4 λεπτά στη δεύτερη
Θερμοκρασία ζύμης 29℃
Ξεκούραση ζύμης 45 λεπτά
Τεμαχισμός 450 ή 600 γρ.
Μορφοποίηση Καρβέλι ή φρατζόλα
Θερμοκρασία στόφας 35°C
Υγρασία στόφας 75%
Χρόνος στόφας 50-60 λεπτά
Θερμοκρασία ψησίματος 220°C με ατμό
Χρόνος Ψησίματος 50-60 λεπτά