loader image

ΨΩΜΙ ΜΕ ΣΙΚΑΛΗ ΚΑΙ ΑΛΕΥΡΙ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΗΣ

Αρχική   ›   Recipes   ›   ΨΩΜΙ ΜΕ ΣΙΚΑΛΗ ΚΑΙ ΑΛΕΥΡΙ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΗΣ
AuthoradminCategory

ΨΩΜΙ ΜΕ ΣΙΚΑΛΗ ΚΑΙ ΑΛΕΥΡΙ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΗΣ

Υλικά:
 Νερό 6.300 - 6.500γρ.
 Aλάτι 200γρ.
 Μαγιά 200γρ.
 Ελαιόλαδο 200γρ.
Εκτέλεση:
1

Χρόνος ανάμειξης 5 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 4 λεπτά στη δεύτερη

2

Θερμοκρασία ζύμης 29℃

3

Ξεκούραση ζύμης 45 λεπτά

4

Τεμαχισμός 450 ή 600 γρ.

5

Μορφοποίηση Καρβέλι ή φρατζόλα

6

Θερμοκρασία στόφας 35°C

7

Υγρασία στόφας 75%

8

Χρόνος στόφας 50-60 λεπτά

9

Θερμοκρασία ψησίματος 220°C με ατμό

10

Χρόνος Ψησίματος 50-60 λεπτά

Ingredients

Υλικά:
 Νερό 6.300 - 6.500γρ.
 Aλάτι 200γρ.
 Μαγιά 200γρ.
 Ελαιόλαδο 200γρ.

Directions

Εκτέλεση:
1

Χρόνος ανάμειξης 5 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 4 λεπτά στη δεύτερη

2

Θερμοκρασία ζύμης 29℃

3

Ξεκούραση ζύμης 45 λεπτά

4

Τεμαχισμός 450 ή 600 γρ.

5

Μορφοποίηση Καρβέλι ή φρατζόλα

6

Θερμοκρασία στόφας 35°C

7

Υγρασία στόφας 75%

8

Χρόνος στόφας 50-60 λεπτά

9

Θερμοκρασία ψησίματος 220°C με ατμό

10

Χρόνος Ψησίματος 50-60 λεπτά

ΨΩΜΙ ΜΕ ΣΙΚΑΛΗ ΚΑΙ ΑΛΕΥΡΙ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΗΣ

Pin It on Pinterest