Χρόνος ανάμειξης 1 λεπτό στην πρώτη ταχύτητα και 4 λεπτά στη δεύτερη.
Μορφοποίηση Τοποθετούμε σε ταψί.
Θερμοκρασία ψησίματος 150 - 160 βαθμοί Κελσίου
Χρόνος Ψησίματος: 40 -50 λεπτά
*Βράζουμε ζάχαρη, νερό και κακάο υπό ανάδευση για 3 λεπτά αφού αρχίσει να κοχλάζει. Προσθέτουμε τη σοκολάτα σε κομμάτια και ομογενοποιούμε. Τεμαχίζουμε τη σοκολατόπιτα ζεστή και σιροπιάζουμε με χλιαρή σως.
Ingredients
Directions
Χρόνος ανάμειξης 1 λεπτό στην πρώτη ταχύτητα και 4 λεπτά στη δεύτερη.
Μορφοποίηση Τοποθετούμε σε ταψί.
Θερμοκρασία ψησίματος 150 - 160 βαθμοί Κελσίου
Χρόνος Ψησίματος: 40 -50 λεπτά
*Βράζουμε ζάχαρη, νερό και κακάο υπό ανάδευση για 3 λεπτά αφού αρχίσει να κοχλάζει. Προσθέτουμε τη σοκολάτα σε κομμάτια και ομογενοποιούμε. Τεμαχίζουμε τη σοκολατόπιτα ζεστή και σιροπιάζουμε με χλιαρή σως.