
Υλικά
Goldy Choco Cream Cake: 1.000 γρ.
Λάδι: 300γρ.
Νερό: 500γρ.
ΣΥΝΟΛΟ: 1800γρ.
Υλικά για σως σοκολάτας
Νερό: 900γρ.
Ζάχαρη: 1000γρ.
Σοκολάτα: 200γρ.
Κακάο: 50γρ.
Εκτέλεση
1
Χρόνος ανάμειξης: 1 λεπτό στην πρώτη ταχύτητα και 4 λεπτά στη δεύτερη.
2
Μορφοποίηση: Τοποθετούμε σε ταψί.
3
Θερμοκρασία ψησίματος: 150-160 °C
4
Χρόνος ψησίματος: 40-50 λεπτά
5
*Βράζουμε ζάχαρη, νερό και κακάο υπό ανάδευση για 3 λεπτά αφού αρχίσει να κοχλάζει. Προσθέτουμε τη σοκολάτα σε κομμάτια και ομογενοποιούμε. Τεμαχίζουμε τη σοκολατόπιτα ζεστή και σιροπιάζουμε με χλιαρή σως.
Ingredients
Υλικά
Goldy Choco Cream Cake: 1.000 γρ.
Λάδι: 300γρ.
Νερό: 500γρ.
ΣΥΝΟΛΟ: 1800γρ.
Υλικά για σως σοκολάτας
Νερό: 900γρ.
Ζάχαρη: 1000γρ.
Σοκολάτα: 200γρ.
Κακάο: 50γρ.