loader image

Σοκολατόπιτα με Goldy Choco Cream Cake

Αρχική   ›   Recipes   ›   Σοκολατόπιτα με Goldy Choco Cream Cake
AuthoradminCategory
Υλικά
 Λάδι: 300γρ.
 Νερό: 500γρ.
 ΣΥΝΟΛΟ: 1800γρ.
Υλικά για σως σοκολάτας
 Νερό: 900γρ.
 Ζάχαρη: 1000γρ.
 Σοκολάτα: 200γρ.
 Κακάο: 50γρ.
Εκτέλεση
1

Χρόνος ανάμειξης 1 λεπτό στην πρώτη ταχύτητα και 4 λεπτά στη δεύτερη.

2

Μορφοποίηση Τοποθετούμε σε ταψί.

3

Θερμοκρασία ψησίματος 150 - 160 βαθμοί Κελσίου

4

Χρόνος Ψησίματος: 40 -50 λεπτά

5

*Βράζουμε ζάχαρη, νερό και κακάο υπό ανάδευση για 3 λεπτά αφού αρχίσει να κοχλάζει. Προσθέτουμε τη σοκολάτα σε κομμάτια και ομογενοποιούμε. Τεμαχίζουμε τη σοκολατόπιτα ζεστή και σιροπιάζουμε με χλιαρή σως.

Ingredients

Υλικά
 Λάδι: 300γρ.
 Νερό: 500γρ.
 ΣΥΝΟΛΟ: 1800γρ.
Υλικά για σως σοκολάτας
 Νερό: 900γρ.
 Ζάχαρη: 1000γρ.
 Σοκολάτα: 200γρ.
 Κακάο: 50γρ.

Directions

Εκτέλεση
1

Χρόνος ανάμειξης 1 λεπτό στην πρώτη ταχύτητα και 4 λεπτά στη δεύτερη.

2

Μορφοποίηση Τοποθετούμε σε ταψί.

3

Θερμοκρασία ψησίματος 150 - 160 βαθμοί Κελσίου

4

Χρόνος Ψησίματος: 40 -50 λεπτά

5

*Βράζουμε ζάχαρη, νερό και κακάο υπό ανάδευση για 3 λεπτά αφού αρχίσει να κοχλάζει. Προσθέτουμε τη σοκολάτα σε κομμάτια και ομογενοποιούμε. Τεμαχίζουμε τη σοκολατόπιτα ζεστή και σιροπιάζουμε με χλιαρή σως.

Σοκολατόπιτα με Goldy Choco Cream Cake

Pin It on Pinterest