Μίγμα για παραγωγή κέικ βανίλιας,
βασιλόπιτας, muffin κλπ.
Ανάμειξη 2 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 3 λεπτά στη δεύτερη ταχύτητα με φτερό
Ζυγίζουμε 550 γρ. σε φόρμα ψησίματος
Ψήσιμο 185-190°C ανάλογα με τον τύπο του κλιβάνου
Χρόνος ψησίματος 40 λεπτά
Ingredients
Directions
Ανάμειξη 2 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 3 λεπτά στη δεύτερη ταχύτητα με φτερό
Ζυγίζουμε 550 γρ. σε φόρμα ψησίματος
Ψήσιμο 185-190°C ανάλογα με τον τύπο του κλιβάνου
Χρόνος ψησίματος 40 λεπτά