για παραγωγή χωριάτικων ψωμιών,
αρτοσκευασμάτων κ.α.

Εκτέλεση:
1
Χρόνος ζυμώματος: 6 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και στη δεύτερη ταχύτητα
2
Θερμοκρασία ζύμης: 26°c
3
Πρώτη ξεκούραση: 30: λεπτά
4
Βάρος /τεμάχιο όσο επιθυμούμε
5
Δεύτερη ξεκούραση: 10 λεπτά
6
Μορφοποίηση: φρατζόλα ή καρβέλι
7
Θερμοκράσια στόφας: 35°c
8
Υγρασία στόφας: 75%
9
Χρόνος στόφας: 35-40 λεπτά
10
Θερμοκρασία ψησίματος: 220°c με πτώση στους 200°c με ατμό
11
Χρόνος ψησίματος: 40-45 λεπτά αναλόγως του βάρους