για παραγωγή χωριάτικων ψωμιών,
αρτοσκευασμάτων κ.α.
Χρόνος ζυμώματος: 6 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και στη δεύτερη ταχύτητα
Θερμοκρασία ζύμης: 26°c
Πρώτη ξεκούραση: 30: λεπτά
Βάρος /τεμάχιο όσο επιθυμούμε
Δεύτερη ξεκούραση: 10 λεπτά
Μορφοποίηση: φρατζόλα ή καρβέλι
Θερμοκράσια στόφας: 35°c
Υγρασία στόφας: 75%
Χρόνος στόφας: 35-40 λεπτά
Θερμοκρασία ψησίματος: 220°c με πτώση στους 200°c με ατμό
Χρόνος ψησίματος: 40-45 λεπτά αναλόγως του βάρους
Ingredients
Directions
Χρόνος ζυμώματος: 6 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και στη δεύτερη ταχύτητα
Θερμοκρασία ζύμης: 26°c
Πρώτη ξεκούραση: 30: λεπτά
Βάρος /τεμάχιο όσο επιθυμούμε
Δεύτερη ξεκούραση: 10 λεπτά
Μορφοποίηση: φρατζόλα ή καρβέλι
Θερμοκράσια στόφας: 35°c
Υγρασία στόφας: 75%
Χρόνος στόφας: 35-40 λεπτά
Θερμοκρασία ψησίματος: 220°c με πτώση στους 200°c με ατμό
Χρόνος ψησίματος: 40-45 λεπτά αναλόγως του βάρους