loader image

Ψωμί του toast με GOLDY TOAST Ολικής

Αρχική   ›   Recipes   ›   Ψωμί του toast με GOLDY TOAST Ολικής
AuthoradminCategory

GOLDY TOAST Ολικής

Υλικά
 Μαγιά: 50γρ.
 Νερό: 550γρ.
 ΣΥΝΟΛΟ: 1600γρ.
Εκτέλεση
1

Χρόνος Ζυμώματος: 4 λεπτά αργό και 8 λεπτά περίπου γρήγορο

2

Θερμοκρασία ζύμης: 24°C

3

Βάρος/Τεμάχιο: 390γρ. η 780γρ.

4

Μορφοποίηση: Φρατζόλα κομμένη σε κομμάτια

5

Θερμοκρασία Στόφας: 35°C

6

Υγρασία Στόφας: 75%

7

Χρόνος Στόφας: 50-60 λεπτά

8

Θερμοκρασία Ψησίματος: 225°C με πτώση στους 200°C με ατμό

9

Χρόνος Ψησίματος: 45-55 λεπτά αναλόγως του βάρους

Ingredients

Υλικά
 Μαγιά: 50γρ.
 Νερό: 550γρ.
 ΣΥΝΟΛΟ: 1600γρ.

Directions

Εκτέλεση
1

Χρόνος Ζυμώματος: 4 λεπτά αργό και 8 λεπτά περίπου γρήγορο

2

Θερμοκρασία ζύμης: 24°C

3

Βάρος/Τεμάχιο: 390γρ. η 780γρ.

4

Μορφοποίηση: Φρατζόλα κομμένη σε κομμάτια

5

Θερμοκρασία Στόφας: 35°C

6

Υγρασία Στόφας: 75%

7

Χρόνος Στόφας: 50-60 λεπτά

8

Θερμοκρασία Ψησίματος: 225°C με πτώση στους 200°C με ατμό

9

Χρόνος Ψησίματος: 45-55 λεπτά αναλόγως του βάρους

Ψωμί του toast με GOLDY TOAST Ολικής

Pin It on Pinterest