GOLDY TOAST Ολικής
Χρόνος Ζυμώματος: 4 λεπτά αργό και 8 λεπτά περίπου γρήγορο
Θερμοκρασία ζύμης: 24°C
Βάρος/Τεμάχιο: 390γρ. η 780γρ.
Μορφοποίηση: Φρατζόλα κομμένη σε κομμάτια
Θερμοκρασία Στόφας: 35°C
Υγρασία Στόφας: 75%
Χρόνος Στόφας: 50-60 λεπτά
Θερμοκρασία Ψησίματος: 225°C με πτώση στους 200°C με ατμό
Χρόνος Ψησίματος: 45-55 λεπτά αναλόγως του βάρους
Ingredients
Directions
Χρόνος Ζυμώματος: 4 λεπτά αργό και 8 λεπτά περίπου γρήγορο
Θερμοκρασία ζύμης: 24°C
Βάρος/Τεμάχιο: 390γρ. η 780γρ.
Μορφοποίηση: Φρατζόλα κομμένη σε κομμάτια
Θερμοκρασία Στόφας: 35°C
Υγρασία Στόφας: 75%
Χρόνος Στόφας: 50-60 λεπτά
Θερμοκρασία Ψησίματος: 225°C με πτώση στους 200°C με ατμό
Χρόνος Ψησίματος: 45-55 λεπτά αναλόγως του βάρους