loader image

Τσουρέκι με ψηνόμενη σοκολάτα

Αρχική   ›   Recipes   ›   Τσουρέκι με ψηνόμενη σοκολάτα
Υλικά
 Νερό: 260 - 270γρ.
 Μαγιά τσουρεκιού: 80γρ.
 Μαλακή Μαργαρίνη: 80γρ.
Γέμιση
 Ψηνόμενη σοκολάτα
Εκτέλεση
1

Χρόνος Ζυμώματος: 6 λεπτά αργό και 10 λεπτά περίπου γρήγορο

2

Θερμοκρασία ζύμης: 30°C

3

Πρώτη Ξεκούραση: 15 λεπτά

4

Βάρος/Τεμάχιο: 250 γρ. (2 τεμ)

5

Δεύτερη Ξεκούραση: 20 λεπτά

6

Μορφοποίηση: Ανοίγουμε σε φυτίλι και πλάθουμε σε τσουρέκι

7

Θερμοκρασία στόφας: 37°C

8

Υγρασία στόφας: 75%

9

Χρόνος στόφας: 60-70 λεπτά

10

Θερμοκρασία Ψησίματος: 160-170 °C με ανοιχτά τάμπερ

11

Χρόνος Ψησίματος: 38-40 λεπτά αναλόγως του βάρους

Ingredients

Υλικά
 Νερό: 260 - 270γρ.
 Μαγιά τσουρεκιού: 80γρ.
 Μαλακή Μαργαρίνη: 80γρ.
Γέμιση
 Ψηνόμενη σοκολάτα

Directions

Εκτέλεση
1

Χρόνος Ζυμώματος: 6 λεπτά αργό και 10 λεπτά περίπου γρήγορο

2

Θερμοκρασία ζύμης: 30°C

3

Πρώτη Ξεκούραση: 15 λεπτά

4

Βάρος/Τεμάχιο: 250 γρ. (2 τεμ)

5

Δεύτερη Ξεκούραση: 20 λεπτά

6

Μορφοποίηση: Ανοίγουμε σε φυτίλι και πλάθουμε σε τσουρέκι

7

Θερμοκρασία στόφας: 37°C

8

Υγρασία στόφας: 75%

9

Χρόνος στόφας: 60-70 λεπτά

10

Θερμοκρασία Ψησίματος: 160-170 °C με ανοιχτά τάμπερ

11

Χρόνος Ψησίματος: 38-40 λεπτά αναλόγως του βάρους

Τσουρέκι με ψηνόμενη σοκολάτα

Pin It on Pinterest