
Υλικά
Goldy Cream Cake Vanilla : 1000 γρ.
Ηλιέλαιο: 200 γρ.
Βούτυρο 82%: 100 γρ.
Νερό: 400 γρ.
Χυμός πορτοκάλι: 90 γρ.
Μαχλέπι: 4 γρ.
Ξύσμα από 2 πορτοκάλια
Κράνμπερι: 100 γρ.
Αμύγδαλο κροκάν: 100 γρ.
Σύνολο: 1984 γρ.
Εκτέλεση
1
Χρόνος ανάμειξης: 1 λεπτό στην πρώτη ταχύτητα και 4 λεπτά στη δεύτερη.
2
Βάρος/τεμάχιο: 1000-1100 γρ.
3
Θερμοκρασία ψησίματος: 150-160°
4
Χρόνος ψησίματος: 50 λεπτά
Ingredients
Υλικά
Goldy Cream Cake Vanilla : 1000 γρ.
Ηλιέλαιο: 200 γρ.
Βούτυρο 82%: 100 γρ.
Νερό: 400 γρ.
Χυμός πορτοκάλι: 90 γρ.
Μαχλέπι: 4 γρ.
Ξύσμα από 2 πορτοκάλια
Κράνμπερι: 100 γρ.
Αμύγδαλο κροκάν: 100 γρ.
Σύνολο: 1984 γρ.