για παραγωγή αρτοσκευασμάτων
γερμανικού τύπου (σικάλεως)
Εκτέλεση:
1
Χρόνος ζυμώματος: 6 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 4 λεπτά στη δεύτερη ταχύτητα
2
Θερμοκρασία ζύμης: 28°c
3
Πρώτη ξεκούραση: 30 λεπτά
4
Βάρος /τεμάχιο: όσο επιθυμούμε
5
Δεύτερη ξεκούραση: 10 λεπτά
6
Μορφοποιήση: φρατζόλα ή καρβέλι
7
Θερμοκρασία στόφας: 35°c
8
Υγρασία στόφας: 75%
9
Χρόνος στόφας: 35-40 λεπτά
10
Θερμοκρασία ψησίματος: 220°c με πτώση στους 200°c με ατμό
11
Χρόνος ψησίματος: 35-40 λεπτά αναλόγως του βάρους