για παραγωγή αρτοσκευασμάτων
γερμανικού τύπου (σικάλεως)
Χρόνος ζυμώματος: 6 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 4 λεπτά στη δεύτερη ταχύτητα
Θερμοκρασία ζύμης: 28°c
Πρώτη ξεκούραση: 30 λεπτά
Βάρος /τεμάχιο: όσο επιθυμούμε
Δεύτερη ξεκούραση: 10 λεπτά
Μορφοποιήση: φρατζόλα ή καρβέλι
Θερμοκρασία στόφας: 35°c
Υγρασία στόφας: 75%
Χρόνος στόφας: 35-40 λεπτά
Θερμοκρασία ψησίματος: 220°c με πτώση στους 200°c με ατμό
Χρόνος ψησίματος: 35-40 λεπτά αναλόγως του βάρους
Ingredients
Directions
Χρόνος ζυμώματος: 6 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 4 λεπτά στη δεύτερη ταχύτητα
Θερμοκρασία ζύμης: 28°c
Πρώτη ξεκούραση: 30 λεπτά
Βάρος /τεμάχιο: όσο επιθυμούμε
Δεύτερη ξεκούραση: 10 λεπτά
Μορφοποιήση: φρατζόλα ή καρβέλι
Θερμοκρασία στόφας: 35°c
Υγρασία στόφας: 75%
Χρόνος στόφας: 35-40 λεπτά
Θερμοκρασία ψησίματος: 220°c με πτώση στους 200°c με ατμό
Χρόνος ψησίματος: 35-40 λεπτά αναλόγως του βάρους