loader image

ΣΜΥΡΝΕΪΚΟ ΚΟΥΛΟΥΡΙ

Αρχική   ›   Recipes   ›   ΣΜΥΡΝΕΪΚΟ ΚΟΥΛΟΥΡΙ

ΣΜΥΡΝΕΪΚΟ ΚΟΥΛΟΥΡΙ

Υλικά:
 Μαργαρίνη Ζαχ/κής: 200 γρ.
 Βούτυρο Ζαχ/κής: 200 γρ.
 Αυγά: 150 γρ.
 Ζάχαρη κρυσταλλική: 300 γρ.
 Γάλα νωπό: 125 γρ.
 Baking Powder: 15 γρ.
 Σόδα: 3 γρ.
 Βανίλια: 1.5 γρ.
 Ξύσμα πορτοκαλιού: 4 γρ.
 Αλάτι: 1 γρ.
Εκτέλεση:
1

Αναμιγνύουμε τα λιπαρά και τη ζάχαρη με το σύρμα μέχρι να αφρατέψουν

2

Στη συνέχεια προσθέτουμε σταδιακά τα υγρά της συνταγής

3

Τέλος προσθέτουμε το αλεύρι μαζί με τα διογκωτικά , συνεχίζοντας την ανάδευση με το φτερό

4

Μετά την προσθήκη του αλεύρου δεν πρέπει να υπερβούμε τα 1-2 λεπτά ανάδευσης.

5

Μορφοποιούμε σε σχήμα σμυρνεϊκου και κάνουμε επάλειψη με αυγό

6

Ψήνουμε στους 190-200 °C για 12-14 λεπτά

Ingredients

Υλικά:
 Μαργαρίνη Ζαχ/κής: 200 γρ.
 Βούτυρο Ζαχ/κής: 200 γρ.
 Αυγά: 150 γρ.
 Ζάχαρη κρυσταλλική: 300 γρ.
 Γάλα νωπό: 125 γρ.
 Baking Powder: 15 γρ.
 Σόδα: 3 γρ.
 Βανίλια: 1.5 γρ.
 Ξύσμα πορτοκαλιού: 4 γρ.
 Αλάτι: 1 γρ.
ΣΜΥΡΝΕΪΚΟ ΚΟΥΛΟΥΡΙ

Pin It on Pinterest

Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.

Απολύτως απαραίτητα cookies

Το αυστηρώς απαραίτητο cookie θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένο ανά πάσα στιγμή, ώστε να μπορέσουμε να αποθηκεύσουμε τις προτιμήσεις σας για ρυθμίσεις cookie.

Στατιστικά

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Google Analytics για τη συλλογή ανώνυμων πληροφοριών, όπως τον αριθμό επισκεπτών στον ιστότοπο και τις πιο δημοφιλείς σελίδες.

Η διατήρηση αυτού του cookie μας επιτρέπει να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας.