ΚΡΙΤΣΙΝΙ ΜΕ ΣΙΚΑΛΗ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΗΣ

Υλικά:
Αλεύρι σίκαλης ολικής άλεσης 3.000 γρ.
Αλεύρι μαλακό 70%, 7.000γρ.
Ζάχαρη 600 γρ.
Ηλιέλαιο 4.000 γρ.
Νερό 2.000 γρ.
Κρασί κόκκινο 500 γρ.
Μπέικιν πάουντερ 200 γρ.
Αλάτι 100 γρ.
Κόλιανδρος 4 γρ.
Σόδα 50 γρ.
Εκτέλεση:
1
Χρόνος ανάμειξης 4 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα 2 λεπτά στη δεύτερη ταχύτητα
2
Θερμοκρασία ζύμης 22 ℃
3
Ξεκούραση ζύμης 20 λεπτά
4
Τεμαχισμός 18-20 γρ.
5
Μορφοποίηση σε κριτσίνι
6
Θερμοκρασία ψησίματος 200℃
7
Χρόνος ψησίματος 20-25 λεπτά
Ingredients
Υλικά:
Αλεύρι σίκαλης ολικής άλεσης 3.000 γρ.
Αλεύρι μαλακό 70%, 7.000γρ.
Ζάχαρη 600 γρ.
Ηλιέλαιο 4.000 γρ.
Νερό 2.000 γρ.
Κρασί κόκκινο 500 γρ.
Μπέικιν πάουντερ 200 γρ.
Αλάτι 100 γρ.
Κόλιανδρος 4 γρ.
Σόδα 50 γρ.