ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΨΩΜΙ ΘΡΑΚΗΣ
Χρόνος ανάμειξης 9 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 4 λεπτά στη δεύτερη
Θερμοκρασία ζύμης 27℃
Ξεκούραση ζύμης για 30 λεπτά
Τεμαχισμός 450 γρ.
Μορφοποίηση καρβέλι ή φρατζόλα
Θερμοκρασία στόφας 32℃
Υγρασία στόφας 75%
Χρόνος στόφας 50-60 λεπτά
Θερμοκρασία Ψησίματος 220°C με ατμό
Χρόνος Ψησίματος 40 λεπτά
Ingredients
Directions
Χρόνος ανάμειξης 9 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 4 λεπτά στη δεύτερη
Θερμοκρασία ζύμης 27℃
Ξεκούραση ζύμης για 30 λεπτά
Τεμαχισμός 450 γρ.
Μορφοποίηση καρβέλι ή φρατζόλα
Θερμοκρασία στόφας 32℃
Υγρασία στόφας 75%
Χρόνος στόφας 50-60 λεπτά
Θερμοκρασία Ψησίματος 220°C με ατμό
Χρόνος Ψησίματος 40 λεπτά