ΤΣΟΥΡΕΚΙ ΜΕ SUPER EXTRA
Ζυμώνω 3 λεπτά στο αργό τα 3 πρώτα υλικά και τοποθετώστη στόφα μέχρι να διπλασιαστεί ο όγκος του
Μετά προσθέτω τα υπόλοιπα υλικά και ζυμώνω
Χρόνος ανάμειξης: 9 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 9 λεπτά στη δεύτερη
Θερμοκρασία ζύμης 32℃,
Ξεκούραση ζύμης 30 λεπτά
Τεμαχισμός 2 φυτίλια των 250 γρ.
Ξεκούραση 15 λεπτά
Μορφοποίηση τσουρέκι
Στόφα 37 °C, Υγρασία 75%
Τοποθετώ στη στόφα
Χρόνος στόφας 50-60 λεπτά
Επάλειψη με αυγό
Θερμοκρασία ψησίματος 160 - 170°C
Χρόνος ψησίματος 37-40 λεπτά
Ingredients
Directions
Ζυμώνω 3 λεπτά στο αργό τα 3 πρώτα υλικά και τοποθετώστη στόφα μέχρι να διπλασιαστεί ο όγκος του
Μετά προσθέτω τα υπόλοιπα υλικά και ζυμώνω
Χρόνος ανάμειξης: 9 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 9 λεπτά στη δεύτερη
Θερμοκρασία ζύμης 32℃,
Ξεκούραση ζύμης 30 λεπτά
Τεμαχισμός 2 φυτίλια των 250 γρ.
Ξεκούραση 15 λεπτά
Μορφοποίηση τσουρέκι
Στόφα 37 °C, Υγρασία 75%
Τοποθετώ στη στόφα
Χρόνος στόφας 50-60 λεπτά
Επάλειψη με αυγό
Θερμοκρασία ψησίματος 160 - 170°C
Χρόνος ψησίματος 37-40 λεπτά