Σοκολατόπιτα με Goldy Dark Chocolate
Υλικά
GOLDY CAKE Dark Chocolate: 1.000 γρ.
Αυγό: 400 γρ.
Λάδι: 380γρ.
Νερό: 230 γρ.
Σύνολο: 2010 γρ.
Γλάσο σοκολάτας
Κρέμα Γάλακτος: 600 γρ.
Ιμβερτοζάχαρο ή γλυκόζη: 50 γρ.
Σοκολάτα υγείας: 500 γρ.
Σως σοκολάτας
Ζάχαρη: 1000 γρ.
Νερό: 450 γρ.
Κρέμα γάλακτος: 450 γρ.
Κακάο: 50 γρ.
Σοκολάτα υγείας: 200 γρ.
Εκτέλεση Σοκολατόπιτας
1
Χρόνος ανάμειξης: 1 λεπτό στην πρώτη ταχύτητα και 4 στη δεύτερη.
2
Βάρος/Τεμάχιο: Τοποθετούμε σε ταψί.
3
Θερμοκρασία ψησίματος: 150-160 °C
4
Χρόνος ψησίματος: 40-50 λεπτά.
Σως σοκολάτας
5
Βράζουμε ζάχαρη, νερό, κακάο υπό ανάδευση για 3 λεπτά αφού αρχίσει να κοχλάζει νερό, κακάο, κρέμα γάλακτος υπό ανάδευση για 5 λεπτά αφού αρχίζει να βράζει.
6
Προσθέτουμε την σοκολάτα σε κομμάτια και ομογενοποιούμε.
7
Σιροπιάζουμε την σοκολατόπιτα ζεστή αφού την τεμαχίσουμε με χλιαρή σως.
Ingredients
Υλικά
GOLDY CAKE Dark Chocolate: 1.000 γρ.
Αυγό: 400 γρ.
Λάδι: 380γρ.
Νερό: 230 γρ.
Σύνολο: 2010 γρ.
Γλάσο σοκολάτας
Κρέμα Γάλακτος: 600 γρ.
Ιμβερτοζάχαρο ή γλυκόζη: 50 γρ.
Σοκολάτα υγείας: 500 γρ.
Σως σοκολάτας
Ζάχαρη: 1000 γρ.
Νερό: 450 γρ.
Κρέμα γάλακτος: 450 γρ.
Κακάο: 50 γρ.
Σοκολάτα υγείας: 200 γρ.