Cinnamon Rolls με Goldy Vienna Brioche
Χρόνος Ζυμώματος: 5 λεπτά αργή ταχύτητα και 8 περίπου στη γρήγορη
Θερμοκρασία ζύμης: 24°C
Ξεκούραση: 10-15 λεπτά
Βάρος/Τεμάχιο: όσο επιθυμούμε
Μορφοποίηση: Ανοίγουμε σε σφολιατομηχανή σε πάχος 3mm περίπου. Αφού απλώσουμε την γέμιση τυλίγουμε σε σφιχτό ρολό και κόβουμε στο επιθυμητό πάχος
Θερμοκρασία Στόφας: 35°C
Υγρασία Στόφας: 70%
Χρόνος Στόφας: 40-50 λεπτά
Θερμοκρασία Ψησίματος: 160°-180°C
Χρόνος Ψησίματος: 20-25 min αναλόγως βάρους
Ingredients
Directions
Χρόνος Ζυμώματος: 5 λεπτά αργή ταχύτητα και 8 περίπου στη γρήγορη
Θερμοκρασία ζύμης: 24°C
Ξεκούραση: 10-15 λεπτά
Βάρος/Τεμάχιο: όσο επιθυμούμε
Μορφοποίηση: Ανοίγουμε σε σφολιατομηχανή σε πάχος 3mm περίπου. Αφού απλώσουμε την γέμιση τυλίγουμε σε σφιχτό ρολό και κόβουμε στο επιθυμητό πάχος
Θερμοκρασία Στόφας: 35°C
Υγρασία Στόφας: 70%
Χρόνος Στόφας: 40-50 λεπτά
Θερμοκρασία Ψησίματος: 160°-180°C
Χρόνος Ψησίματος: 20-25 min αναλόγως βάρους