Focaccia με Goldy Pinsa Traditionale
Χρόνος Ζυμώματος: 4 λεπτά αργό και 10 λεπτά περίπου γρήγορο
Θερμοκρασία ζύμης: 25°C
Πρώτη ξεκούραση: 90 λεπτά / κάνουμε 2 διπλώματα ανά 30min
Βάρος/Τεμάχιο: 800-900 γρ.
Δεύτερη Ξεκούραση: 20-30 λεπτά
Μορφοποίηση: Ανοίγουμε με το χέρι στο επιθυμητό σχήμα, σε αλευρωμένο πάγκο χωρίς πολλή πίεση ώστε να μην χαλάσει η κυψέλωση
Ψεκάζουμε με ελαιόλαδο και στολίζουμε αναλόγως (cherry τομάτα, χοντρό αλάτι, δεντρολίβανο, ελιά ροδέλα)
Θερμοκρασία στόφας: 35°C
Υγρασία στόφας: 75%
Χρόνος στόφας: 20-30 λεπτά
Θερμοκρασία Ψησίματος: 220°C με λίγο ατμό
Χρόνος Ψησίματος: 20-22 λεπτά αναλόγως του βάρους
Ingredients
Directions
Χρόνος Ζυμώματος: 4 λεπτά αργό και 10 λεπτά περίπου γρήγορο
Θερμοκρασία ζύμης: 25°C
Πρώτη ξεκούραση: 90 λεπτά / κάνουμε 2 διπλώματα ανά 30min
Βάρος/Τεμάχιο: 800-900 γρ.
Δεύτερη Ξεκούραση: 20-30 λεπτά
Μορφοποίηση: Ανοίγουμε με το χέρι στο επιθυμητό σχήμα, σε αλευρωμένο πάγκο χωρίς πολλή πίεση ώστε να μην χαλάσει η κυψέλωση
Ψεκάζουμε με ελαιόλαδο και στολίζουμε αναλόγως (cherry τομάτα, χοντρό αλάτι, δεντρολίβανο, ελιά ροδέλα)
Θερμοκρασία στόφας: 35°C
Υγρασία στόφας: 75%
Χρόνος στόφας: 20-30 λεπτά
Θερμοκρασία Ψησίματος: 220°C με λίγο ατμό
Χρόνος Ψησίματος: 20-22 λεπτά αναλόγως του βάρους