loader image

Πολύσπορο με GOLDY MULTIGRAIN

Αρχική   ›   Recipes   ›   Πολύσπορο με GOLDY MULTIGRAIN
AuthoradminCategory
Υλικά
 Goldy Multigrain 1.000 γρ.
 Μαγιά: 25γρ.
 Νερό: 600γρ.
 *Ντεκόρ με μίγμα σπόρων topping mix
Εκτέλεση
1

Χρόνος Ζυμώματος: 5 λεπτά στην 1η ταχύτητα, 8 λεπτά στη 2η ταχύτητα

2

Θερμοκρασία ζύμης: 27°C

3

Ξεκούραση ζύμης: 20 λεπτά

4

Θερμοκρασία στόφας: 32°C

5

Υγρασία 75%

6

Χρόνος στόφας: 35-40 λεπτά

7

Θερμοκρασία Ψησίματος: 220°C

8

Χρόνος Ψησίματος: για 450 γρ. σχηματοποιημενου ψωμιού 45 λεπτά αναλόγως του φούρνου.

Ingredients

Υλικά
 Goldy Multigrain 1.000 γρ.
 Μαγιά: 25γρ.
 Νερό: 600γρ.
 *Ντεκόρ με μίγμα σπόρων topping mix

Directions

Εκτέλεση
1

Χρόνος Ζυμώματος: 5 λεπτά στην 1η ταχύτητα, 8 λεπτά στη 2η ταχύτητα

2

Θερμοκρασία ζύμης: 27°C

3

Ξεκούραση ζύμης: 20 λεπτά

4

Θερμοκρασία στόφας: 32°C

5

Υγρασία 75%

6

Χρόνος στόφας: 35-40 λεπτά

7

Θερμοκρασία Ψησίματος: 220°C

8

Χρόνος Ψησίματος: για 450 γρ. σχηματοποιημενου ψωμιού 45 λεπτά αναλόγως του φούρνου.

Πολύσπορο με GOLDY MULTIGRAIN

Pin It on Pinterest